90% Başarı - Büyük Tehlike
Description
Dün analizden öğrendiklerimi bu gün uyğuladım. Basit ama etkili taktikler oldu. Çalışırken uykulu olmamak ve bu sebepten stresse düşmemek için masada ve ya divanda oturarak çalışmayı kural yaptım. Etkili oldu. Gece ekranları yasakladım. Podcast, sesli-kitap, ve s. Etkili oldu zamanında uyumaya. Kendime fazla yüklenmeme neden olan şeyleri buldum ve düzeltdim, hazz dengesi diyorum buna. Hala erken, ama genel stressin azalmasında etkisi olmuş ola bilir. Genel olarak başarılı bir gün geçti.
Gün içerisinde kriz sayısı azdı. Gelenler ise bir anlık düşünce saldırılarıydı, ama yendim onları. Yine de istikrarlı devam etmeli doğru değil. Gece yatmazdan önce şiddetli krizler geldi. Zaten ondan önce stress yükselmişti. Ama her ikisinide yenmeyi başardım. Kriz sırasında bu hiç bitmeyecek gibi gelmişti, ama tecrübe ve irademi kullanarak onu da yendim. Gün içerisinde uyurken ise zayıfladı bu kriz. Sanırım artık bu krizlerin nedenini ve nasıl yok edileceğini anladım. İlk uyğulama başarılı oldu. Ama genel bir sonuç için daha erken. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.
Mistakes
- Krizler
- Bir film gördüm ve ne olduğunu merak edip bir kaç sahne bakmak istedim. Ama hataydı. Amaç o değildi, ama tetiklenmeye neden oldu. Öte yandan derinlerde bir yerde o amaç olduğunu düşünüyorum. Bu gibi durumlarda kendimi kontrol etmem ve ne kadar merak edersem edeyim oradan uzaklaşmam gerekirdi. Bunu 15 saniye kadar geç yaptım. Genel olarak 2 gün film izlemiycem. Şu anki durumu düzeltmek için.
Strategy
- Uyku Düzeni
- Study
- Ekranlar
- Hazz dengesini yeniden kurdum. Krizlerde belirgin bir azalma oldu. Ama daha erken, uzun vadeli bir gözlem gerek.
- Stress
- Özkontrol
Zincir
305. Gün
Kriz Dönemi