Evet, dün şunu yazmııştım "Ama ben kısmen kendi sinirlerimi kontrol etmeyi başardım. Yinede sinirlere mağlup olur, düzeni bozarsam kaybediceğim kesin." Bu günse aynen bu oldu, lakin daha süreci kaybetmedim. Ama bu gün yaklaştım. Çünki iyice düzen bozuldu bu gün. Gece düne göre kriz daha az geldi. Bu günün tek iyi haberi budur. Lakin sabah 1.5 saat erteledim alarmı. Bu bir hataydı. Erteledikden sonra yarı uykulu kriz-düşünce durumu dediğim qarip bir duruma geçtim ve gelen krizler yoksunluk etkileri yarattı gün içinde. Sonra kalkıp sabah rutinlerimi normal yaptım. Derse başlıycaktIm, ama stressliydim yine, düşünceler kafamda kaynıyodu adeta, şimdiki gerçekliğe odaklanamıyordum. Bu durumda kendimi zorlamam ve başlamam gerekirdi, odaklanma kısmını geçersem kolay olucaktı. Ama ben yapamadım ve sabah ders çalışmadım. Film izledim. Sonra gün içinde bir az çalışdım, ama yine sonrasında film izleyip zamanımı tam anlamıyla boşa harcadım. Gün içerisinde tamamen boç durmayıp keman çalmak gibi şeyleride yaptım, ama genel olarak düzenin bozulduğu bir gün oldu. Bunun sonucu olarak yoksunluk krizleri iyice artdı. Aşırı sinirli oldum, duvara falan vurma derecesinde, sağlıklı düşünemiyordum. Şimdi zar zor kendimi toparlayıp, bunun bir illüzyon olduğu hatırladım. Bu düzenin bozulması ve sürecin kaybedilmesinin bir başlanğıcı ola bilir eger durumu değiştiremezsem. Yarın sabaha erteledim haftalık planı. En önemli sorunlar hall etmem gerek gelecek hafta.
1. Düşünce Sorunu - Şimdiki anda kalamıyorum, kafamda hep düşünce var. Bunu engellemek için zihinsel bri çabayla birlikde, müzik1 ve hayal dünyası gibi şeylerin kesilmesi gerek.
2. Özkontrol zayıflığı
Şu an sinirliyim ve yazamıyorum yine. Lakin sabah ilk iş bunu halletmezsem süreci kaybediceğimi biliyorum. Zor bir dönem.
Bu günün başarı oranı 40%. 30%-dan aşağısı artık çöküş. Çok ama çok tehlikeli bir durum. Zaten disiplin sürecinin sıfırlandığını söylememe gerek yok. Bu gün gece krizlere karşı dikkatli olmam gerek. Genel olarakda kendimi sakinleştirip, sinirlerimi kontrol etmem ve ani duyğusal deyişimlere güvenmemem gerek.
79. Gün
Yoksunluk Dönemi
1. Düşünce Sorunu - Şimdiki anda kalamıyorum, kafamda hep düşünce var. Bunu engellemek için zihinsel bri çabayla birlikde, müzik1 ve hayal dünyası gibi şeylerin kesilmesi gerek.
2. Özkontrol zayıflığı
Şu an sinirliyim ve yazamıyorum yine. Lakin sabah ilk iş bunu halletmezsem süreci kaybediceğimi biliyorum. Zor bir dönem.
Bu günün başarı oranı 40%. 30%-dan aşağısı artık çöküş. Çok ama çok tehlikeli bir durum. Zaten disiplin sürecinin sıfırlandığını söylememe gerek yok. Bu gün gece krizlere karşı dikkatli olmam gerek. Genel olarakda kendimi sakinleştirip, sinirlerimi kontrol etmem ve ani duyğusal deyişimlere güvenmemem gerek.
79. Gün
Yoksunluk Dönemi