73% Başarı - Ciddi Tehlike!
Description
Bu gün orta geçti. Sabah uyandım ve rutinleri bitirdim. Sonrasında bir kaç iş nedeniyle geç derse başladım. Lakin, 2 saat çalışdım. Sonrasında bir hata yaptım. Green Book diye bir film izledim. Çok uzundu. Akşam 2 saat ekran hakkım vardı ve bunu daha önce kullandım. Yerine akşam ders çalışacaktım. Aslında hata değildi normalde. Ama bunu yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım. Bu iradeyi zayıflatdı. Sonrasında bir baş ağrısı başladı ve zaten stressli olan durum daha da stressli oldu. Akşama doğru 1 saat daha ders çalışdım. Amma N-B kuralları hiç izlenemedi. Sanki kendimi kontrol edemiyordum. Akşam 18-e kadar telefona bakmadım, amma sonrasında mesajları düzensiz kontrol etdim. Bunlar ciddi sorunlardı. Ama genel olarak bir ilerleme kaydedildi. Bu hataları yarın düzeltmek gerek. Spora gidicem yarın. Gitmezden önce 2 saat ders çalışmak var. Döndüğümde ise ekran süresi olucak, ondan sonra uyuyup yeniden ders çalışma var. En önemli noktalar irade yoran meselelerin belirlenmiş olması ve N-B krizlerine karşı savaşmak. Bu iki sorun bitirilirse gün içerisindeki 80% problemler çözülecek. Bu gün ilerleme oldu, ama tam olması için yarın bu hatalar kapatılmalı.Bu gün dünki kadar ciddi krizler yoktu. Hatta neredeyse hiç yoktu demek bile olur. Tetikleyicilere karşı daha güçlüydüm. Lakin, hala genel bir hassaslık var tetikleyicilere karşı. Kendini kontrol ederek bu duruma karşı güçlenmek gerek. Çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek!
Mistakes
- Telefon kontrol etme kuralı izlenilmedi. - ama ilerleme vardı. Yine de günün kalitesini çok bozuyor.
- N-B kuralı izlenilmedi - bu durum irade ile alakalı. Gün içinde bir çok küçük şey iradeyi zedeliyor ve irade daha yavaş-yavaş güçlendiği için hemen zayıflıyor.
Disiplin Programı
2. GünTimeline
25. GünFlatline Zamanları