50% Başarı - Çok Ciddi Tehlike! - Kritik Günler!
Description
Bu gün ne iyi ne kötü bir gündü. Sabah zamanında uyandım ve stress nisbeten azdı. SR bitirildi. Sonrasında bir az ekrana bakdıkdan sonra çoğunlukla kitap okudum. Programa göre kitap okumalı, sonrasında analiz yapılmalıydı. Ama ben uykulu ve yorğun gibiydim, o sebepten sadece kitap okudum. Günortası yemeğinden sonra bir az daha kitap okuyup uyudum. Uyandıkdan sonra spora gitdim. Spora giderken stress artmıştı, hiç bir şey yapmak istemiyordum. Lakin, kendimi zorlayıp çalıştıkdan sonra, kendime geldim. Spor Programı falan hazır değilken, üstelik, kendini kandırmadan çalışmak zor oluyor. Eve geldikden sonra yemek yedim ve kendime geldim. Dün geceki filmi tamamlayıp derse geçtim. Minimum ders çalıştım, lakin nisbeten daha kaliteli geçti. Artık bir çok sorunun nedenini daha iyi anlamağa başladım ve günler daha kaliteli olmağa başlıyor. Geriye kalan iradeni toplamak ve bu sorunları direkt çözmek! Hala düzensizlik devam ediyor. İlk önce PMO Sürecindeki düzen sağlanmalı. Bu düzen öyle bir düzen olmalı ki, kenarda ne olursa olsun bu tamamlanmalı. PMO süreci daima korunmalı. Buna sabah rutini, genel stress yönetimi, günlük yazmak (blog okumak ve n tekrarı), ve spor yapmak (enerji konrolü) dahil. Bunlar tamamlanırsa gün dahilinde genel süreç kısa zamanlı korunur ve hayatdakı problemler süreci anında çökertmez!
Bu gün çok, ama çok ciddi krizler vardı! Gece aşırı güçlü tetiklenme ve dream krizleri geldi. Çok büyük bir taviz vererek yüzüstü uzandım. Sonrasında kendimi toparlasamda aşırı büyük tavizdi. Daha sonra bunun bir kriz olduğunu ve sebebi ne olursa olsun şu anda onunla savaşmalı olduğumu hatırlatdım kendime ve krizi gece yendim. Sabah uyandığımda yine geldi, lakin zamanında uyanmam sayesinde dağıtıldı. Günortasındakı uykuya kadar sürekli bir tetiklenme halindeydim ve kriz geliyordu. Günortası uykusundaysa krizle direkt savaştım ve bu sefer yendim. Uyandıkdan sonra spora gitmem krizi tamamen bitirdi. Bu tek seferlik yarı-başarı ola bilir, lakin büyük bir çöküşün ilk işareti aynı zamanda! Derhal öz kontrol geri kazanılmazsa, her şey biter. Çok tehlikeli bir durum! Çok dikkatli olmak gerek!
Not: Great Depression ve Chaser Dönemi bitdi. Artık önceki süreçlerin hep kaybedildiği Kritik Günler başlıyor!
Disiplin Programı
0. Gün
Chaser Zamanları
Timeline
20. Gün
Kritik Günler