Targetlock
Deneyimli Üye
Evet 17. Gün de bitti. Buraya şimdilik kalsın diye atıyorum. Gelip dolduracağım
Dün hasta halimle buz gibi suyun altına girdim. Hastalığım resmen iyileşti. Öncekine göre daha iyi hissediyorum. Soğuk için bir taktiğin veya tekniğin var mı?
Çok güzel bir taktik geliştiriyorsun dostum. Ödül-ceza sistemi davranış geliştirmede en etkili yollardan birisidir. Hatta bence kendine bir ceza da belirlemelisin.Ödül olarak ise iyi geçen her gün için gün sonunda 1 bölüm dizi var.
Sence ne olabilir ceza?Çok güzel bir taktik geliştiriyorsun dostum. Ödül-ceza sistemi davranış geliştirmede en etkili yollardan birisidir. Hatta bence kendine bir ceza da belirlemelisin.
Dostum ben olsam kendime çok ilginç cezalar veririm. Bu konularda kendime hiç acımıyorum , Mesela 1 gün boyunca telefon yasaklama , 30 dakika koşmak , acı biber yemek , 1 hafta boyunca sevdiğim çikolatayı yasaklamak , 1 ay boyunca hiç dizi izlememek , 1 hafta youtube'a girmemek vs. İlgi alanına göre bir ceza belirleyebilirsin, yeter ki bu ceza sana bir daha yapman gereken şeyleri ertelememeyi öğretmeli dostumSence ne olabilir ceza?
Aklına başka cezalar ve ödüller gelirse yazar mısın?Dostum ben olsam kendime çok ilginç cezalar veririm. Bu konularda kendime hiç acımıyorum , Mesela 1 gün boyunca telefon yasaklama , 30 dakika koşmak , acı biber yemek , 1 hafta boyunca sevdiğim çikolatayı yasaklamak , 1 ay boyunca hiç dizi izlememek , 1 hafta youtube'a girmemek vs. İlgi alanına göre bir ceza belirleyebilirsin, yeter ki bu ceza sana bir daha yapman gereken şeyleri ertelememeyi öğretmeli dostum
Olur dostum aklıma geldikçe yazarım.Ama ilgi alanlarını bana özelden veya buradan yazarsan sevinirim, çünkü ilgi alanları önemli.Mesela tarih seviyorsun,o zaman ödül şu olur; tarihi bir film izlemek ya da belgesel olabilir.Hiç ilgi alanın yoksa bu da sıkıntı değil,bu seferde ilgi alanını keşfetmeyle alakalı ödüller verilebilir.Aklına başka cezalar ve ödüller gelirse yazar mısın?
Ben de buraya etkinliğin karşısına tek tek cezası ödülü şeklinde yazarım