17/07/2025
Bugün sabah önce 5.30'da kalktım, sabah namazının ardından yatıp uyudum. Tekrar kalktığımda saat sekiz buçuk gibi bir şeydi. Bir saat boyunca uzandığım yerde telefona baktım - bunu yapmasam çok iyi olacak ama telefonla yatağa girdiğimde yatarken veya kalkınca illa bakıyorum, diğer aile bireylerimi rahatsız etmemek için alarmımı sesli yerine titreşimli kurduğum için telefon başucumda durmak zorunda - saat 10'a gelirken kahvaltımı yapıp bir saat kadar bahçe işleriyle ilgilendim, biraz güneşlenmiş de oldum.
Öğlen annem ve kardeşimle ikinci öğünümü yedim, normalde günde iki öğün yerim ama bugün istisna. Sonra kardeşimle biraz oyun oynadık, çok oynamasam bile bilgisayar oyunları çabucak başımı ağrıtıyor. Akşam yine ailemle yemeğimi yedikten sonra gece arkadaşlarımla dışarı çıktım. Şimdi yatmam gerekiyor yarın erken kalkmam için. Bugün bazı namazlarım kazaya kaldı, bu gece de uyanırsam hepsini kılacağım. Ayrıca kendimde yeni bir bağımlılık keşfettim: şekerli içecekler. Sanırım sıcak havalarda sık tükettiğim için sürekli arar oldum, azaltmam iyi olur.
Bugün tekrardan spora başlayacaktım ama çok üşendim, yaz başladığından beri iki sefer yaptım ve çok yoruldum. En iyisi daha ufak hedeflerle başlamak, sabah koşularını da rutine eklersem tadından yenmez. Bir de kitap okuma işini çözmem lazım, bir iki sayfa okuyunca hemen sıkılıyorum. Muhtemelen okudukça düzelecek. Biraz da ekrandan kısmam gerek. Yapacak çok iş var ama gözümüzde büyütmeye gerek yok, yavaş yavaş hepsini hallederiz.
Neverfap = 1. gün