Geleceğe takılma,sen şuan anı yaşayıp şu bağımlılıktan kurtulama bak yavaş yavaş geleceğin de güzelleşecektir.İnzivaya mı çekilirsin ne yaparsın bilmiyorum ama şu ruh halini bir şekilde düzelt ve bir daha intihardan bahsetme.90'a ve ilerisine emin adımlarla yürüyen bir rezonans bekliyorumÇok kötüyüm.Mastürbasyon sacmaligina bir daha bulasmayacagimdan adım gibi eminim.Ama geleceğe dair çok umutsuzum,ayakta duracak halim yok.Bugün olumlerin acı verme oranlarına baktım.Inancim olmasaydı kesinlikle buradaki surem çoktan dolmuştu.Dostlar ruh halim duzelmeyene kadar asla buralara gelmeyecegim.Söz veriyorum.
Geçmiş olsun dostum büyük bir dertten kurtulmuşsunCirco'nun diyişiyle platonik sevgi bitti.Rezonans rahatlamış hissediyor
keşke ben de platonik olabilsem,hissedebilsem...Circo'nun diyişiyle platonik sevgi bitti.Rezonans rahatlamış hissediyor
Geçmiş olsun dostum büyük bir dertten kurtulmuşsun
O kadar iyi bir şey değil,hissetmediğin için şanslısınkeşke ben de platonik olabilsem,hissedebilsem...
rica ederim dostumNe demezsin,tşk ederim dostum.
Platonik olmanın da güzel olmayan özellikleri var jake bey ? Durmadan birini düşünmek ve tek taraflı olması yorucu.Enerji ve zaman kaybıkeşke ben de platonik olabilsem,hissedebilsem...
İşte bu daha özgürsün dostum ?Circo'nun diyişiyle platonik sevgi bitti.Rezonans rahatlamış hissediyor
Yarından itibaren yapmaya çalışacaklarım :
1)5.00'da uyan.
2)günde en az 12 pomodoro yap.
3)Telefonun ders dışında kullanımı 2 saati gecmeyecek.
4)Sabah spor yapılacak. (Esneme mekik şınav)
5)Salona gidilecek. (Olan günler)
6)En az 2 sayfa kitap okunacak.
7)Saçma sapan alışkanlıklara son verilecek.
8)Şeker olabildiğince azaltılacak.
9)3 öğün yemek yenecek.
10)En az 1 ayet ve hadis okunacak.
Çok iyi bende bu hafta Benzer planlarla başlıyorum ? BaşarılarHazırladığım plana yarın başlıyorum.10'da 7 ve üstü başarılı olduğum anlamına geliyor
Güzel gidiyorsun aynı şekilde devam24
Belirtmeyi unutmuşum son 3 gündür şeker de genel anlamda hayatımdan çıktı.7 pomodoro yaptım.