Bu yaşta evlenme hayatı yaşa napçan evlenip?Abi beni evlendirin !!
Bu yaşta evlenme hayatı yaşa napçan evlenip?Abi beni evlendirin !!
Evlilik olmayanı verir,olanı götürmez.Bu yaşta evlenme hayatı yaşa napçan evlenip?
Umarım her ikinizde güzel bir hayat arkadaşıyla yolunuzu birleştirirsinizEvlilik ? Zamanı gelirse inşallah gönlümüzce eş buluruz ?
Uyu uyu ?Yüksek libido uyutmuyor bea.Müziğin dibine vuruyorum ne yapayım
Öyle bi durumda soğuk duşa gir veya birtakım bölgeleri buz gibi soguk suyla biraz yıkadıktan sonra süt içip kitap okumaya başla uyuman uzun sürmez.Müzige gelince bir anda kes ara ara şarkılar içinde tekrar etse de bir zamandan sonra kesilirYüksek libido uyutmuyor bea.Müziğin dibine vuruyorum ne yapayım
Son çarem soğuk duş olsa yine de yapmam,çok zor geliyor.Diğer tavsiyeler altın değerinde kaptanÖyle bi durumda soğuk duşa gir veya birtakım bölgeleri buz gibi soguk suyla biraz yıkadıktan sonra süt içip kitap okumaya başla uyuman uzun sürmez.Müzige gelince bir anda kes ara ara şarkılar içinde tekrar etse de bir zamandan sonra kesilir
Aynen öyleSporu mutlaka bir şekilde yap dostum,enerjini bir şekilee yararlı faaliyetlere yönlendirmen lazım
Ne güzel söyledin be dostum.Tşk ederim 2021'e her yönüyle güçlü insanlar olarak gireceğiz.Abim sana güvenim tamO günlerde bende aynı şeyleri yaşıyordum sonrasında dayanamadım bozdum şimdi 5 aydır 15 günü geçmeye çalışıyorum demek istediğim sürecin ne kadar kötü giderse gitsin bozma çünkü daha iyi bir süreçle toparlayacağının garantisi yok.Ayrıca en kötü süreç bile bozmaktan daha iyidir