Sezgilerin güçlüymüşİlk paragrafta ufaktan bir gönderme seziyorum ?
Netlerin gayet iyi ,her iki süreçte de güzel gidiyorsunMatematik ders denemesi yaptım.30 soruda 29 net bıraktım hem de 39 dakikada.Yes beee dün sinirden kudurmustum bu haber çok iyi geldi. "Zorlukla beraber kolaylık vardır." Son gaz ileriii.
Umarım kalan yarısını da en iyi şekilde atlatacaksın dostum. Senden mezuniyet istiyorum, başarılar.45
Yolu yarılamak.
Hep birlikte 2021'in içinden geçecez İNŞALLAH.Umarım kalan yarısını da en iyi şekilde atlatacaksın dostum. Senden mezuniyet istiyorum, başarılar.
Dostum rational male by Rollo Tomassi çok iyi kitaptır mutlaka okumanı tavsiye ederim.İngilizcene güveniyorsan pdf hali var seviyesi uygun bence.Türkçe çevirisi de mevcut o paralı sanırım.Bir bak derim.10 pomodoro yaptım.İstediğim saate uyandım. (7.30) Az uykunun verdiği yorgunluk ve az da olsa dikkatsizliği hissettim.Bir kaç syf kitap okudum, kitap sarmadı.Bana özelden veya buradan sağlam kitap önerecek olan varsa yazsın.Yav bugün hayatın verdiği zorluk ve sıkıntıları iliklerime kadar yaşadım.PMO bizi ne güzel uyutmus şimdiye kadar,18 yasimda sıkintilarla baş başa kalıp savasabildim.Gerçekten üzücü..
Maalesef ingilizcem zayıf.Türkçe repertuarınız da ne var ?Dostum rational male by Rollo Tomassi çok iyi kitaptır mutlaka okumanı tavsiye ederim.İngilizcene güveniyorsan pdf hali var seviyesi uygun bence.Türkçe çevirisi de mevcut o paralı sanırım.Bir bak derim.