Umarım başarırsın herşeyi düzene sokup disiplinli bir şekilde irelilersen inanıyorum ki yaparsın. Çünki ben yaptımsa her kes yapar sadece kendine inan dostum. İyi süreçlerBunu günlüğümü takip eden güzel insanlar için yazdım. Madem gerçekten beni onemseyip günlüğümü okuyorsunuz bazı seyleri bilmeniz sizinde hakkınız. Her şey gönlünüzce olsun
11.gun bitti fakat süreci kendi ellerimle bozacağım bilerekten. Ne bir sorunun çözüleceğine inancım kaldı ne de artık içimde yaşamaya dair bir heves. Sinir krizleri geçiriyorum şiddetli şekilde ağlayıp kendimi döviyorum. Annem görüyor bunları yardımcı olmak istiyor o da üzülüyor tabii onun üzülmesi daha da kötüye götürüyor. Kendimle alakalı bir çıkış kapısı göremiyorum. Açıkçası 2 sene önce belki sorunumun ilk baslarinda iken gerçekten duzelebilecegine düşünürken artık hiçbir bokun degismeyecegini anladım. Her saniyemin kaygı dolu olması sabrımı bitireli uzun zaman oldu. Ailem üzülmesin diye yaşamak ve artık bu acıyı sonlandırmak için ölmek arasında sıkıştım. Ağlamak bir çare etmiyor. Ders çalışmayı felan komple bıraktım diyebilirim. Artık hayatımda bir gelecek için heves yok. Bilmiyorum her şeyi bıraktım. Bağımlılıkları bir daha bırakmayı düşünmüyorum. En azından 3-4 saniye insan mutlu olduğunu zannediyor. Şekere abaniyorum bilerekten kilo aliyorum çünkü gerçekten artık kendimde bir gelecek görmüyorum. Gelecek hakkında düşünmek bile mutsuzluk verici.
Her ay ilgilendiğin bir alanla ilgili 2 kitap okumak vizyonuna çok değer katacaktır.Bugün 3. Gün psikiyatri ilaçları kullanmaya başladım. Sabah yürümeye çıktığımda sebepsiz bir mutlu oldum lan. Kendime söz verdim hep ağlayarak üzülerek yürüdüğüm bu güzergahta bir zaman sonra mutluluktan yürüyeceğim. Bir şeyler üretmek istiyorum. Sınav senemdeyim. Spor dışında bana kendimi geliştirebileceğim alanlar önerebilirseniz süper olur.