Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

En Dipten Zirveye

Gaucho

Yoda
Haberleri ve sosyal medyayı direk kapa. bakma bile.etrafımızda kendimizi olumsuz hissettirecek bir sürü şey var daha fazlasına da gerek yok.dışarıdan müdahale edemeyeceğimiz şeylerle moralimizi bozmamaya çalışalım.ne kadar bozulsa da.gündemdeki olayın çok yakınında yaşıyorum ama olayı akşam saatlerine dek gram duymadım.sosyal medya platformlarını kullanmamanın gücü bu.
İnsanı mahvediyor dostum. Diyecek bir şey yok. Dediğin gibi sosyal medyayı kapamayı düşünüyorum.

Gaucho

Yoda
Bayağıdır bakmıyordum foruma dostlar bir kaç gündür tuşlu telefona geçmeye alışmak ile uğraştım. Bugün sabah uzun zaman sonra herşeyin düzeleceğini hissettim. Tüm bu sıkıntılar vs yok olup gidecekler inşallah. Sabah dershaneden önce bir yürüyüş yapayım dedim çardakta bir amca ile tanıştım. Telefonu bıraktıktan sonra insan diğer insanlarla sosyalleşmek için can atıyor sanki. Bana kitaplar önerdi konuştuk sonra bir teyze geldi onunla sohbet ettik poşetlerini taşıdım hayır duası da aldık. Basit bir olay olmasına rağmen insanı sevindiriyor. Rabbim sonumuzu hayır etsin bakalım.

Gaucho

Yoda
Bugün 6.gün bitti aynı zamanda akıllı telefonu bırakışımın 10. günü. Tuşlu telefon kullanmak ve biraz olsun gündemden uzak kalmak insanı rahatlatıyor. Kitap okuyorum bol bol biraz da ders çalışma işini artırmam lazım. Onun dışında spora tekrardan geri döndüm.

Gaucho

Yoda
Bugün yeni bir arkadaşla tanıştım 3 arkadaş çok güzel eğlendik kafam rahatladı yemin ediyorum ya. Sosyal yeteneklerim yükseliyor. Eğer dünkü krizden sonra bozsaydım ve tekrardan akıllı telefon ve sosyal medyaya dönseydim bugün bu kadar rahat konuşamazdım.

Gaucho

Yoda
Birinci hafta sona erdi bugün garip bir şekilde testislerimden bir koku geliyordu bir kaç kez yıkadığım halde. Sanırım testosteronum artıyor.

Gaucho

Yoda
Rafine şekeri bir kaç fıs cektıgım vozolu ve fastfood tüketimimi azaltırsam sürecim tam tevekküllü olacak. Şuan pmo dışında sosyal medya hatta komple akıllı telefonu bırakmış bulunmaktayım.

Gaucho

Yoda
8.gün sona erdi
Beslenme anlamında berbat bir gündü fastfood tükettim.
Günün çoğu dershanede geçti 12.sınıfın konularına artık az buçuk hakimim ve sınıf arkadaşlarımdan ileri geçtim.
Odaklanmam çok rahatladı artık üst üste paragraf çözerken sıkılmıyorum.
Stres seviyem azaldı.
Keyfine 2 tane sigara içtim arkadaşlar varken de içerken midem bulandı.
Şuan evde yalnızım dün ve bugün olmak üzere iki kriz geldi fakat çok zorlamadı.
Sabah hava almak için çıktığımda cinsel isteklerim gelmişti düşündüm şuan pmo mu yapmak istiyorum cinsel ilişki mi ve istediğim pmo değilmiş pmo yapmayı düşündüğümde mantıksız ve gereksiz buldum akşama doğru bir kriz geldi onu da atlattık Allaha şükür.
Güne Puanım 6/10

Gaucho

Yoda
Şuan krizin içindeyim. Tetikleyici gördüm dışarıda biraz etkilendim. Üstüne bir de sigara yakmıştım. Normal stres seviyem bir kaç gündür düşük iken tekrardan yükseldi. Yavaş yavaş okb, nöral yollar, pmo ve sigara arasındaki bağlantıyı çözmeye başlıyorum.

Gaucho

Yoda
Kriz atlatıldı. Bugün genel olarak boş geçti saçma sapan kupon yapmak dışında bir şey yapmadım pek. Ama krizi atlattığım ve evde yalnız olmama rağmen bu pisliğe dokunmadığım için güne puanım 7/10.

Gaucho

Yoda
Pazartesi günü rapor atacak vaktim olmadı dostlar şimdi yazayım.
28 ekim Pazartesi
Pmo sürecinin 9, Akıllı telefon sürecinin 14. Günü
Akşam güzel bir mangala gittik sülalecek bayağı güzel geçti.
Fakat bir kaç gündür ilaçlarımı almıyor olmayışımdan mıdır yoksa günde 1 2 de olsa sigara içmemden midir bilmiyorum okb ve karamsarlık bastırdı.
Düne puanım 5/10

Gaucho

Yoda
Sanırım 4 gündür ilacımı kullanmamanın etkisinden ya da bir kaç gündür sigara içiyor olmam veya flatline yaşıyor olmam sonucu stres seviyem tekrardan artmaya başladı. Bugün duygusal olarak çok kötüydü. Bundan sonra kendime pek boş vakit ayırmayacağım uzun bir süre.

Gaucho

Yoda
11. Gün bitiyor. Bugün okul turnuvası vardı lisedeki önceki 4 yılımda bu turnuvalar dahil olmak üzere bütün okulun önünde bir şeyler yaparken tabiri caizse elim ayağıma giriyordu fakat bugün hiçbir heyecan hissetmedim. Bunun yanında süper 2 tane gol attım fakat mağlup olduk. Dün özellikle kendimi aşırı güçlü hissederken bugün kendimi tekrar boşlukta ve karamsar buldum. Çok boş kalıyorum. Kendi içimde kabullenmem gereken şeyler var. Swot analizi yapacağım kendime. Bundan sonra her gün farklı anılar ve farklı başarılarla dolu olacak benim için inanıyorum.
Bunun dışında bugün sigara ıvır zıvır tüketmedim dün de tüketmemiştim. Güne puanım 5/10.

Gaucho

Yoda
Bugün yüz kıllarımı alırken fark ettiğim bir durum oldu. Daha önce bir sürecimde hem beslenmeyi hem nfap sürecinde ilerlediğimde etrafımdakiler bana sivilcelerimin azaldığını söylemişti. Şuan ise suratım hem çok yağlanmış hemde gerçekten cildim bitkin duruyor. Bunu gördüğümde bütün rafine şeker ürünlerinden tiksindim bir anda. 1 haftalık bir challenge yapacağım. Hiçbir şekilde rafine şeker paketli gıda vs tüketmeyeceğim.

Gaucho

Yoda
12.gün sona erdi.
Matematik sınavım vardı iyi geçti bakalım.
Spora gittim geldiğimde derse başlayacaktım arkadaşlarım gelmiş. Sohbet muhabbet eve geldim şimdi.
Kriz ve istekler geliyor bozsam mı bozmasam mı oluyor fakat hemen vazgeçiyorum. Pbky daha önce okuduğumda hiç kriz yoktu.
Okuyalı uzun zaman olduğu için bazı konuları ve bakış açımı kaybettim. Tekrardan o bakış açısını kazanmak istiyorum.

Gaucho

Yoda
13. Gün
Game Of Thrones serisinin kitaplarını okumaya başladım.
Özellikle yemek ve tatlı konusunda iradem güçlendi. Arkadaşlarım şaşırdı fakat canım çok çekmesine rağmen yapmıyorum. Sigara da içmiyorum artık.
Krizler geliyor bastırıyor fakat yapmıyorum.
Ek olarak bugün elimi arı soktu :) Şükürler olsun ki alerjim yokmuş.

kral6666

Yoda
13. Gün
Game Of Thrones serisinin kitaplarını okumaya başladım.
Özellikle yemek ve tatlı konusunda iradem güçlendi. Arkadaşlarım şaşırdı fakat canım çok çekmesine rağmen yapmıyorum. Sigara da içmiyorum artık.
Krizler geliyor bastırıyor fakat yapmıyorum.
Ek olarak bugün elimi arı soktu :) Şükürler olsun ki alerjim yokmuş.
Geçmiş olsun.*ot kitapları güzel de şişko bi 6.kitabı yazamadı 13 yıldır.

Gaucho

Yoda
02.11.2024
Neverfap 14. Gün
Tuşlu telefon ve sıfır dakika sosyal medya 18. Ya da 20. Günü ama biz 18. Gün olarak sayalım bir zaman sonra saymayı bırakacağım şimdilik motive etsin diye yazıyorum.
1 saat spor
1 saat Kitap Okuma (Taht Oyunları)
3 saat çalışma
Onun dışında Godfather filmini bitirdim. Bu tarz kült filmleri izleme listeme ekledim. Genel kültür amaçlı izlenebileceğini düşünüyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6