Hocam yasak elma dürtüsü değildi tam içimdeki de genç adamım bir kere yapsam ne olacak ki mantığıydı bakış açım yanlıştı. Pbky tekrardan okuyacak ve meditasyona başlayacağım teşekkürler.Geçmiş olsun. İlaçları ihmal etmeyin bence de hocam doktor bırak derse bırakın. Tuşlu telefon mantıklı ama bence siz yasak elma sendromu yaşatıyorsunuz kendinize. P*rnoya ulaşım için birçok yol var ama önemli olan o izleme dürtüsünü bastırmaktan ziyade o dürtüyü yaşamamak veya çok az yaşamak.Bu yüzden PBKY okumak ve mindfulness meditasyonlarını şiddetle öneririm.Tabiki kriz geldiğinde yazı yazmak iyi alternatiflerden biri olabilir.
Hocam isabet olmuş pcde çok vakit harcıyorum ondan kurtulmam lazım. Uygulayacağım dediklerinizi. Teşekkürler.Geçmiş olsun hocam tuşlu telefon çok iyi fikir relapse yazılarınızda da tahminimce PC üzerinden kendinizi kaybediyorsanız. Website blocker gibi uzantıları öneririm. VPN vs ihtiyaç duymadan tüm urlleri at ve bir daha işin bile olmaz. Elbet farklı yollar da aklına gelir ama böyle bir yatırımın da yine kendin için olduğunu hatırlayıp kendine engel olabilirsin
Bugün yaşantımda farklı konular olsa da benzer durumlar oldu. Bir kez önce dinlenmeyle başladım güne. Resmen direksiyon hakimiyetini yitirdim. Tüm işlerimi bitirdikten sonra yapıyordum o zaman zaman geçiyordu. Güne başlangıç halin günün sonunu belirliyor.8.GÜN
Bugün dershaneye yetişemedim maalesef. O yüzden bütün günüm boş idi. Bunu güzel değerlendirmek varken saçma sapan vakit öldürdüm. Başım ağrıyor uyuştum sanki. Tekrardan instagramı yuklemıstım derken sımdı hemen sildim. Bir tetikleyici gördüm ve bunun üstüne kapattım. Aklım orada kaldı fakat bana bir şey kazandırmayacağını biliyorum. Canım hiç ders çalışmak istemiyor.
Kesinlikle katılıyorum. Bundan sonra taviz vermeyeceğim.Bugün yaşantımda farklı konular olsa da benzer durumlar oldu. Bir kez önce dinlenmeyle başladım güne. Resmen direksiyon hakimiyetini yitirdim. Tüm işlerimi bitirdikten sonra yapıyordum o zaman zaman geçiyordu. Güne başlangıç halin günün sonunu belirliyor.