Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

En Dipten Zirveye

Gaucho

Yoda
Bir alışveriş sitesinde gezerken kadın bir modele denk geldim ve saniyelik gözüm kaydı hemen kontrolü elime aldım fakat şuan yoğun bir kriz ile mücadele ediyorum.

Gaucho

Yoda
Evet Relapse. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir demişler. Bu akşam çok boş kaldım. Saçma sapan şeyler yaptım. Ve bu *oktan şeyi tekrar verdşm beynime. Afedersiniz ama mala döndüm resmen. Okb ataklarım tetiklendi. Yine fetişlerim ortaya çıktı pmodan önce normaldi normal istek vardı p sitesini actıgımda yine fetisleri arattım. Ahlaken kendimi kötü hissediyorum. Ben bu değilim. Size bir şey diyeyim mi gerçekten bir saniye bile zevk almadım. Hani sahte zevk bile almadım.
Beyin ağrısı geliyor gene bak. Uyuşturucu çekmiş gibi resmen.
Sağlık olsun artık daha sıkı süreçler yapacağız. Normalde chaser effectten kaynaklı ikinciyi üçüncüyü yapardım. Artık canım yapmak istemiyor. Sanki beynimde istemiyordu. Sırf meraktan kaynaklı yaptım. Özgüvenim diplere inmiş bulunmakta. Keşkeler çekiyorum içimden...
Ve üşüyorum şuan mk daha demin böyle değildim. Titriyorum resmen. Detaylı bir relaps analizi yapacağım dostlarım. Pes etmek bize yakışmaz.
Çok üzgünüm şuanda bu sahte ve pis şeyler için şuanda kendimi resmen uçuruma attım.

Gaucho

Yoda
Sürecimin ilk 30 gününde psikolojik ilaç kullanacağım. Doktor vermişti fakat nfap sayesinde OKB azaldığı için bırakmıştım. Tekrardan döneceğim çünkü kaygı ile süreç bir arada olmuyor.

erosel

Mars Yolcusu
Geçmiş olsun hocam tuşlu telefon çok iyi fikir relapse yazılarınızda da tahminimce PC üzerinden kendinizi kaybediyorsanız. Website blocker gibi uzantıları öneririm. VPN vs ihtiyaç duymadan tüm urlleri at ve bir daha işin bile olmaz. Elbet farklı yollar da aklına gelir ama böyle bir yatırımın da yine kendin için olduğunu hatırlayıp kendine engel olabilirsin

kral6666

Yoda
Geçmiş olsun. İlaçları ihmal etmeyin bence de hocam doktor bırak derse bırakın. Tuşlu telefon mantıklı ama bence siz yasak elma sendromu yaşatıyorsunuz kendinize. P*rnoya ulaşım için birçok yol var ama önemli olan o izleme dürtüsünü bastırmaktan ziyade o dürtüyü yaşamamak veya çok az yaşamak.Bu yüzden PBKY okumak ve mindfulness meditasyonlarını şiddetle öneririm.Tabiki kriz geldiğinde yazı yazmak iyi alternatiflerden biri olabilir.

Gaucho

Yoda
Geçmiş olsun. İlaçları ihmal etmeyin bence de hocam doktor bırak derse bırakın. Tuşlu telefon mantıklı ama bence siz yasak elma sendromu yaşatıyorsunuz kendinize. P*rnoya ulaşım için birçok yol var ama önemli olan o izleme dürtüsünü bastırmaktan ziyade o dürtüyü yaşamamak veya çok az yaşamak.Bu yüzden PBKY okumak ve mindfulness meditasyonlarını şiddetle öneririm.Tabiki kriz geldiğinde yazı yazmak iyi alternatiflerden biri olabilir.
Hocam yasak elma dürtüsü değildi tam içimdeki de genç adamım bir kere yapsam ne olacak ki mantığıydı bakış açım yanlıştı. Pbky tekrardan okuyacak ve meditasyona başlayacağım teşekkürler.

Gaucho

Yoda
Geçmiş olsun hocam tuşlu telefon çok iyi fikir relapse yazılarınızda da tahminimce PC üzerinden kendinizi kaybediyorsanız. Website blocker gibi uzantıları öneririm. VPN vs ihtiyaç duymadan tüm urlleri at ve bir daha işin bile olmaz. Elbet farklı yollar da aklına gelir ama böyle bir yatırımın da yine kendin için olduğunu hatırlayıp kendine engel olabilirsin
Hocam isabet olmuş pcde çok vakit harcıyorum ondan kurtulmam lazım. Uygulayacağım dediklerinizi. Teşekkürler.

Gaucho

Yoda
Evet relapse olduk üzgünüz fakat bir yandan da iyi ki olmuşum dedim. Bana çok güzel farkındalık kazandırdı. Artık sürecimde boş durmamam gerektiğini öğretti. Ayrıca bu relapsenin vesilesiyle meditasyona başlamış oldum. Nihai sürecim artık başlıyor. Daha önce 26 günlük 17 günlük 14 günlük ve 29 günlük süreçlerim olmuştu fakat hepsinde hemen hemen bilinçsiz idim. Artık bilinçli bir şekilde güzel bir hayat için çabalayacağım. Kaygılar ve stresler yerini mutluluklar ve huzura bırakacak bütün kalbimle inanıyorum buna.

Gaucho

Yoda
Bu günlüğü takip eden dostlarım iyi günde kötü günde destek çıktığınız için sizlere de çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bana değer verip günlüğümü takip eden insanlar olduğunu bilmek tarif edilemez bir mutluluk veriyor bana. Esenlikler dilerim - Gaucho.

Gaucho

Yoda
1.GÜN
Bugün sabahtan erken uyandım fizik imtihanım var idi. Uykumu alamadım gecede çalışmıştım. Yaklaşık 3 gündür düzgün uyumadığım için hasta oldum sanırım.
5 Saat Ders
Spor yok
Kitap okuma yok
Film izleyeceğim ve uyuyacağım çok yorgunum.

Gaucho

Yoda
8.GÜN
Bugün dershaneye yetişemedim maalesef. O yüzden bütün günüm boş idi. Bunu güzel değerlendirmek varken saçma sapan vakit öldürdüm. Başım ağrıyor uyuştum sanki. Tekrardan instagramı yuklemıstım derken sımdı hemen sildim. Bir tetikleyici gördüm ve bunun üstüne kapattım. Aklım orada kaldı fakat bana bir şey kazandırmayacağını biliyorum. Canım hiç ders çalışmak istemiyor.

8.GÜN
Bugün dershaneye yetişemedim maalesef. O yüzden bütün günüm boş idi. Bunu güzel değerlendirmek varken saçma sapan vakit öldürdüm. Başım ağrıyor uyuştum sanki. Tekrardan instagramı yuklemıstım derken sımdı hemen sildim. Bir tetikleyici gördüm ve bunun üstüne kapattım. Aklım orada kaldı fakat bana bir şey kazandırmayacağını biliyorum. Canım hiç ders çalışmak istemiyor.
Bugün yaşantımda farklı konular olsa da benzer durumlar oldu. Bir kez önce dinlenmeyle başladım güne. Resmen direksiyon hakimiyetini yitirdim. Tüm işlerimi bitirdikten sonra yapıyordum o zaman zaman geçiyordu. Güne başlangıç halin günün sonunu belirliyor.

Gaucho

Yoda
Bugün yaşantımda farklı konular olsa da benzer durumlar oldu. Bir kez önce dinlenmeyle başladım güne. Resmen direksiyon hakimiyetini yitirdim. Tüm işlerimi bitirdikten sonra yapıyordum o zaman zaman geçiyordu. Güne başlangıç halin günün sonunu belirliyor.
Kesinlikle katılıyorum. Bundan sonra taviz vermeyeceğim.

Gaucho

Yoda
Dostlar şunu gördüm ki bende hayal kurma bağımlılığı var. Müzik dinleyerek hayal kurma bağımlılığı. Ya hayal kurmak güzel bir şey fakat bu tam öyle düşündüğünüz hayal değil. Atıyorum işte hype veren müzik açıyorum sonra ortamda kendimi üst düzey biriymiş gibi hayal ediyorum ama genelde o ortamda kızlar oluyor işte onlara hava atıyorum aklımca :). Ya aslında karamsarlığımın onlarca sebebi olabilir. Ben yıllarca ailemi suçlamışım. Pmo, Rafine şeker, Müzik, Hayal, Oyun, Sosyal medya ve daha nice bağımlılığım varmış. Yaşıma veriyorum bazı şeyleri. Ama hepsinin kökünü kazıyacağım.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6