İnsanlarda temel 2 içgüdü var bunlardan biri yaşamak biri üremek. Hatta bazı durumlarda üreme içgüdüsü yaşama içgüdüsünün bile önüne geçer

Şimdi bu konumuzda bakmak ve izlemek, dikkat etmek farklı şeyler. Kadın kalçası ya da kadın göğüsü erkeklerin zihninde üreme içgüdüsü ile bağdaşmış bir şey. Üreme, soyu devam ettirebilme ve doğurganlık sembolleri. Şimdi ben şahsen şöyle düşünüyorum kafamı kaldırdım önümde yürüyen bir kadın var -ve belki dar giymiştir belki kısa önemli değil- şunu demeyi tercih ederim -o da sıradan bir insan, banane. Kadının vücudunu yüceltmek yalnızca beynimizde, zihnimizde olan bir şey. Ve inanın böyle düşündüğünüzde ve ilgilenmediğinizde zaman geçtikçe umursamıyor ve etkilenmiyorsunuz. Yani bazı şeyleri zihinde çözmenin doğru olacağını düşünüyorum. Bu olay sokakta değil de sosyal medyada ya da başka yerlerde de başınıza gelebilir. Aynı şey orası için de geçerli. Dikkatinizi çekmesine izin vermediğinizde, özgür bir birey olarak görmezden geldiğinizde yani düşünce yapınızı değiştirdiğinizde fark edeceksiniz ki böylesi en doğrusu