Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fapwarrior 3.rapor
Uyku konusunda diyecek bişeyim yok.Dinç kalkıyorum ama meditasyon yaparken farkettiğim bi durum var çok duygulanıyorum.Onun dışında stresli durumlar karşısında daha mantıklı bi yaklaşım kurduğumu farkettim.
kral6666, 3.Rapor
Yapamadığım günler oldu.Yaptığım günlerde bazen uyku meditasyonu bazen kaygı meditasyonu yaptım.Uyku meditasyonu ile uykuya dalmak daha rahat ve huzurlu oldu.Kaygı meditasyonu ise rahatlama sağlıyor.
Her geçen gün daha iyiye doğru gittiğimi hissediyorum. Bu meydan okumayı bitince de kararlılıkla sürdüreceğim. Yaşam yönetimime direk etkide bulunduğunu düşünüyorum.
SEDOU12 4.rapor
Arada komple neverfapı saldığım bi süre oldu döndüğümden beri şu 6 gündür tekrar başladım duygu kontrolü ve odaklanmadaki etkisini hissediyorum
Düzene dikkat ediyorum. Bu ara hiç aksatmadım. Spor sonrası yapıyorum. Faydalarını içsel dünyamda yaşıyorum. Takıntılı düşüncelerime yönelik biraz da rahatlamaya yönelik setler de yapılabilir.
Ciddi anlamda sakinleştim. Son zamanlarda, özellikle benle ilk defa tanışan kişiler çok sakinsin diyor. Meditasyonun buna kesinlikle katkıda bulunduğuna inanıyorum.