Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Medi̇tasyon Deneyi̇ Meydan Okuması

Deneyimiz ne kadar sürsün? (sadece deneyimize katılacak üyelerimiz cevaplasın lütfen)

• 21 Gün

• 30 Gün

• 45 Gün

• 60 Gün

• 90 Gün

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
defiantwarrior

Raporu geç yazdım. Meydan okuma başlamadan önce de belirli oranda yapıyordum. Düzenli gidiyor, biraz ara verdim birkaç gün. Tamamen kişisel dönüşümüm için, isteklerim için ve sağlıklı bir halde kalma amacı için yaptım. Daha iyiyim ve faydasını görüyorum.

Eff

Yoda
Eff

Bildirimleri açmamışım :( Başta alışmak zor oldu, tam bir düzen oturtamadım. Okuduğum kitapta 13 dakika meditasyondan bahsediyordu. O metoda geçtim. Odaklanmam bozulduğunda daha kolay toplayabilme ve küçük zamanları daha iyi değerlendirmeye başladım. Ancak tekrar ediyorum henüz tam düzene oturtamadım. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. Raporlara da dikkat edeceğim.

defiantwarrior, 2. Rapor

Yolunda gidiyor. Aksattığım 3-4 gün oldu yine de bir şekilde rahatlatıcı telkinlerle süreci sürdürdüm. Daha iyi hissediyorum. Neverfap ile birlikte gittiğinde daha da güçlendiriyor mentali.

SEDOU12

Jüpiter Yolcusu
SEDOU12 2.rapor

Odaklanmamdaki artış devam ediyor derslere,oyunlara,okuduğum kitaplara daha iyi odaklanabiliyorum zihin dinginliği olarak ilerleme var zor bi hafta geçirsemde sakin kalabildi zihnim genel olarak ruhsal olarakta daha stabilim

Son düzenleme:

Chumyuk

Fapichulo
Chumyuk 2. Rapor

Daha derin uyku sürelerine ulaşmış durumdayım, odaklanma kısmında çok az da olsa bir artış söz konusu

fapwarrior

Venüs Yolcusu
fapwarrior 2.rapor

Uyku sürem azaldı,onun dışında bi gözlemim olmadı.

kral6666

Yoda
kral6666 2.rapor
Uyku meditasyonu zihnimi rahatlatıp daha iyi uyumamı sağlıyor.

Eff

Yoda
Eff 2.rapor

Gün içindeki hafif uykumu alıyor. Derin uyumadan yorgunluğumu atıyorum.

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Raporlara başlayalım dostlarım.

King Elessar

Satürn Yolcusu
King Elessar, 3. Rapor

Odaklanmada belirgin bir artış var. Sorunlara karşı çok daha sakin yaklaştığımı fark ettim, daha az stresliyim.

defiantwarrior, 3. rapor

Kesinlikle gelişiyorum fakat üşengeçlik ve erteleme kısmına özel çalışma yapacağım kalan sürede.

ProfesionalNofapper

Emekli Looser
ProfesionalNofapper, 3. Rapor

yapmadığım bir kaç gün oldu onun dışında her gün yaptım. Düşünüp sonra konuşuyorum, karşımdaki insanı daha dikkatli dinliyorum. Onun dışında odaklanmam arttı.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6