defiantwarrior
Yoda
19 Kasım Çarşamba
Başarı Oranı: %75
Açıklama:
4 saat 10 dakikalık bir çalışma sürem var. Günlük notları alamadım burada eksik kaldım. Yaptığım işler, okumalarım, İngilizce çalışmam, borsaya yönelik ayrıca zaman ayırmam hepsi süreye dahil. Akşam iş sonrası konsere gittiğim için spor yapmadım. Tabi 10.000 adıma yakın o civarlarda hafta içi her gün yürüyorum. Akşam konser sebebiyle bildirim kuralını bozdum. Yapmam gereken oradan gelen anlık gelecek dopamini devre dışı bırakıp bildirim saatime aktarmak böyle şeylerde alınan basit kaynak hiç fayda sağlamıyor. Akışımı bozuyor. Zamanı doldurmak gelişmek anlamına geliyor ve tüm olası olumsuz senaryoların önüne çalışarak didinerek ve tüm sağlığa yönelik yaşam tarzı değişiklikleriyle gidilir. Daha iyi olacağım. Bu sefer amaç süreklilik.
Zaman Çizelgesi // Kurallar // Zinciri Kırma
Neverfap: 17.gün
Açlık iradesi zinciri: 0
Keto zinciri: X
Kural 1: AYAKTA KAL +
Kural 2: ÖZ-ODAK-İNANÇ +
Kural 3: ATALETİ YEN +
Kural 4: GÜÇLENME (SPOR) -
Kural 5: DİKKAT DAĞITICIYI YOK ET -
KURAL HATIRLATMA:
Başarı Oranı: %75
Açıklama:
4 saat 10 dakikalık bir çalışma sürem var. Günlük notları alamadım burada eksik kaldım. Yaptığım işler, okumalarım, İngilizce çalışmam, borsaya yönelik ayrıca zaman ayırmam hepsi süreye dahil. Akşam iş sonrası konsere gittiğim için spor yapmadım. Tabi 10.000 adıma yakın o civarlarda hafta içi her gün yürüyorum. Akşam konser sebebiyle bildirim kuralını bozdum. Yapmam gereken oradan gelen anlık gelecek dopamini devre dışı bırakıp bildirim saatime aktarmak böyle şeylerde alınan basit kaynak hiç fayda sağlamıyor. Akışımı bozuyor. Zamanı doldurmak gelişmek anlamına geliyor ve tüm olası olumsuz senaryoların önüne çalışarak didinerek ve tüm sağlığa yönelik yaşam tarzı değişiklikleriyle gidilir. Daha iyi olacağım. Bu sefer amaç süreklilik.
Zaman Çizelgesi // Kurallar // Zinciri Kırma
Neverfap: 17.gün
Açlık iradesi zinciri: 0
Keto zinciri: X
Kural 1: AYAKTA KAL +
Kural 2: ÖZ-ODAK-İNANÇ +
Kural 3: ATALETİ YEN +
Kural 4: GÜÇLENME (SPOR) -
Kural 5: DİKKAT DAĞITICIYI YOK ET -
KURAL HATIRLATMA:
Kural 1: Evde uyuma vaktine kadar yatma moduna geçme! (AYAKTA KAL İLKESİ)
Kural 2: İletişimlerinde kendine odaklan. Kendine davrandığın gibi başkalarına yaklaşımda bulun, ne yapılması gerektiğini bu sana gösterecek. Hayatta hesap vereceğin tek merci Tanrı ve kendinsin. Muhakemeyi ona göre yap.
(ÖZ-ODAK-İNANÇ İLKESİ)
Kural 3: Mikro tembellikleri yapma. Üşenme. Her gün motive edici şekilde meditasyon yap, bir video izleme seçeneğini bazen kullan. (ATALETİ YEN İLKESİ)
Kural 4: Bir şekilde o güne spor ekle. Fiziksel aktiviteni yap. (GÜÇLENME İLKESİ)
Kural 5: Sekme açma. Kaydırma yapma. Rastgele şekilde teknolojik alet kullanma. Cihazları sadece amaca yönelik kullan. (DİKKAT DAĞITICILARI YOK ETME İLKESİ)