Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap'i Bulmam Ve Sonrasındaki Sürecim (Neverfap Günlüğü)

Yoğun tempo çalışıyorum. 🏃‍♂️ Yeni iş yoğunluğuma alıştım.

İş sırasında çok aktifim, kendi gelişimime yönelik de 2-3 saati buluyorum. 🧠

Spor rutinimi ve keskinliğimi geri kazanmalıyım. 💪

6.aya emin adımlarla yürüyorum. 🎯

Çözmem gereken meseleleri de gün ve gün inceliyor, mücadele veriyorum. 🧐

Beslenmemi de bir miktar toparlamalı, gıda harcamasını da kısmalıyım. 🥗 Yeme davranışını toparlamalı; stres, yorgunluk ve uykulu hal varken duygusal beslenme yapmamalıyım. ❌

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Hocam azminizi hayranım çoğu zaman yazdıklarınız zihnimde net bir imge net bir anlam oluşturmasada arkadaki entellektüel birikim kendini belli ediyor

Hocam azminizi hayranım çoğu zaman yazdıklarınız zihnimde net bir imge net bir anlam oluşturmasada arkadaki entellektüel birikim kendini belli ediyor
Eksik olma SEDOU12. Belki benim zihnimden yansıdığı ve o anda okumakta olduklarımı anlık aktardığım için böyle olabilir. Metin çözümlemek bence çok değerli ve ben bir de o anki birikimi dökmeyi çok seviyorum. Böyle bir izlenim bırakabilmek benim için de fazlasıyla değerli.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6