Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Normal Günlük

kral6666

Yoda
04.10.2024-Gün 34

Ne yazık ki Relapse oldum.Çok üzgünüm,ağlamak istiyorum.Kelimelere dökemiyorum üzüntümü.Birazdan Gusül alıp sonrasında tekrar tövbe edeceğim ve kendime telkinde bulunacağım.İyi haber şu ki Eylül ayı relapse olmadan geçti ve bana şunu aşıladı;
Böyle devam edersem 34 gün 3400 gün olabilir.O yüzden kendime güven vermek için bu süreç güzeldi ve zevk aldım.Yine tuzağa düşmek üzücü olsa da bana destek vermekten vazgeçmeyin lütfen.Umuyorum ki siz çok daha uzun günler yapacak ve beni geçeceksiniz.Bende size yetişmeye çalışacağım.

kral6666

Yoda
05.10.2024-Gün 1
Sabah 8'de kalktım.Biraz annemle sohbet ettim ve kahvaltılık almak için dışarı çıktım.Annem hasta olduğu için kahvaltıyı ben hazırladım ve kahvaltı ettikten sonra biraz belgesel izledim.Duş aldım ve arkadaşımın nikahına gitmek için evden çıktım.Akşam 5 gibi eve geldim ve biraz televizyon izledikten sonra akşam yemeği yedim.Sonrasında biraz maç izledim ve haberlere bakıp başka bir maçı izledim.
Bahçedeki çiçekleri suladım ve şuan dizi izliyorum.Yatmadan önce meditasyon yapacağım ve kitap okuyacağım.
Süreciniz ve sürecim daim olsun.
Unutmadan 35 gün son 10 ayda geldiğim en uzun süreç olsa da yine de profesyonel destek almak iyi gelebilir diye pazartesi sabahı psikiyatriste gitmek için randevu aldım.Ne olacak merak ediyorum.Umuyorum ki son sürecim olacak ve bu iğrenç bataklıktan çıkacağım.

kral6666

Yoda
Dün kitap okurken saat baya geçmiş o yüzden dünü yazmayı unuttum.
07.10.2024-Gün 3
Sabah 6.30'da kalktım ve duş aldım.Psikiyatri servisine gittim ve güzel bir görüşme yaptım.Birkaç tetkik yaptılar.Eve gelmem 12 gibiydi.Sonrasında bir şeyler atıştırdım.Biraz televizyon izledim ve öğlen yemeği için alışverişe gittim.Sonrasında gelip psikiyatri servisinin bana verdiği soruları cevapladım ve yemek yedim.Sonrasında biraz YouTube ve televizyon baktım.
Meditasyon yapıp dişimi fırçalayıp yatacağım.

kral6666

Yoda
08.10.2024-Gün 4
Sabah 9 gibi kalktım ve kahvaltı hazırladım.Kahvaltı sonrası biraz televizyonda belgesele baktım.12:30 gibi spor salonuna gitmek için yola çıktım ve 13 gibi salona varıp çalışmaya başladım.2:30 gibi salondan çıktım ve öğlen yemeği için malzeme alışverişi yapıp eve geldim.17 gibi yemek yedim ve biraz YouTube takıldım.Akşam 19 gibi haberlere baktım.Şuan televizyon izliyorum.
Biraz kitap okuyup meditasyon yapıp yatacağım.

kral6666

Yoda
09.10.2024-Gün 5
Sabah 5.50 gibi işe gitmek için kalkıp duş aldım.6.50'de servise binip 9 gibi kuruma ulaştım.Sonrasında kahvaltı edip işe başladım ve 13 gibi öğle yemeği yedim.Tekrar işe giriştim ve 16 gibi biraz atıştırdım.18 gibi spora gittim ve 1 saat kadar çalıştım.Çıkışta tekrar yemek yedim ve film izledim. Az önce meditasyonumu yaptım.Biraz kitap okuduktan sonra dişimi fırçalayıp yatacağım.

kral6666

Yoda
10.10.2024-Gün 6
Sabah 9.15 gibi işten çıktım ve servise binip 10.50 gibi eve geldim.Kahvaltı ettikten sonra biraz televizyon izledim.1 saat kadar uyuduktan sonra 13.30 gibi spor salonu için yola çıkıp bacak çalıştım. 14.30 gibi salondan çıkıp eve geldim.Youtube takıldım ve yemek yedim.Basket maçı izleyip sonrasında kitap okuduktan sonra meditasyon yapıp yatacağım.

kral6666

Yoda
11.10.2024-Gün 7
Sabah 8 gibi kalktım.Bugün geçenlerde gittiğim psikiyatri servisinde eeg çektirmiş ve verdiği testin sorularını cevaplamıştım.Bugün yaptığımız görüşmede psikiyatristim bana 2 adet ilaç reçete etti.Bu ilaçları her gün yarım doz alacağım ve 12 Kasımda tekrar eeg çekilecek.Psikiyatristim dürtü kontrol mekanizmasında bozukluklar olduğunu ve bu ilaçların iyileşme için yararlı olacağını söyledi.İlaç tedavimin ortalama 4-5 ay kadar sürebileceğini söyledi.Hastane çıkışı kitap okudum ve eve gelip kahvaltı ettim.Cuma namazı falan derken saat zaten 14 olmuştu.Biraz alışveriş yaptım ve ev işlerine yardımcı oldum.Sonrasında 17 gibi yürüyüşe gittim ve dönüşte yemek yedim.Haberleri izledim ve şuan maç izliyorum.Maçlar bitince meditasyon yapıp yatacağım.

kral6666

Yoda
12.10.2024-Gün 8
Sabah 8 gibi uyandım.Kafam kalkmadı ama hakikaten aşırı yorgun uyandım.Uyumadan önce risperdal almıştım.Yan etkilerden biri de uyku yapması ama fazla uyku yaptı.Ayrıca yan etkiler aşırı korkunç geldi ve bu yüzden korktum.Pazartesi doktoru arayıp bu ilacı almak istemediğimi söyleyeceğim.Mümkünse bu ilaç olmadan tedavi devam etsin isteyeceğim.Bu yüzden nokrev aldım ama risperdal almayacağım.Ne ise çok uzattım kalktıktan sonra 30 dakika sadece düşündüm ve sonrasında daha önce bipolar bozukluk geçirmiş arkadaşımı arayıp ilaçlarla ilgili ve genel hayatla ilgili konuştuk.O sırada kahvaltı hazırlanmıştı.Yumurta almaya gidip sonra yemek yiyip biraz televizyon izledikten sonra spora gittim.Spora gitmeden önce nokrev almıştım ve bu ilaç da aşırı uyku yaptığı için sporda bir süre sonra aşırı halsiz ve bitkin hissettim.Sporu bir şekilde bitirip 15 gibi eve geldim ve alışverişe gitmek için hazırlandım ancak alışverişe gideceğim abim uyuyordu onu beklerken az TV izledim ama abim kalkmadı.Bende duş alıp yorgunluktan dolayı biraz uzandım ve 30 dakika kadar uyudum.17 gibi yemek yedim ve çay içtim.18.30 gibi biraz kitap okumaya başladım ve şuan televizyon izliyorum.Meditasyonumu birazdan yapıp yatana kadar TV izleyeceğim ve sonrasında yatacağım.

kral6666

Yoda
Dün işte çok yoğundum ve yazmayı unuttum 🥹
14.10.2024-Gün 10
Sabah 9.15 gibi işten çıkıp servise bindim ve eve geliş saatim 10.45 oldu.Kahvaltı ettim ve biraz televizyon baktım.Saat 13 gibi biraz uyuyayım dedim ancak pek uyku tutmayınca biraz dizi izledim.15.30 gibi yemek hazırlanmasına yardım ettim ve sonrasında yemek yedim.Biraz kitap okudum ve çay içtim.Sonrasında 40 dakika kadar yürüyüşe gittim.Yürüyüşten geldiğimde saat 19.30 olmuştu.Sonrasında günü televizyon izleme ile bitirmeye karar verdim.Maçın devre arasında meditasyon yapacağım ve maç bitince yatacağım.

kral6666

Yoda
15.10.2024-Gün 11
Sabah 8.40 gibi kalktım.Biraz yatakta düşündüm ve 30 dakika sonra kalkıp kahvaltılık almaya gidip geldim.Kahvaltı yapıp biraz televizyona baktım.Saat 13 gibi spor salonuna gidip 14.30'a kadar çalıştım.Eve geldim ve biraz oyalandıktan sonra alışverişe gittim.Alışveristen gelmem 17 gibiydi.Sonrasında akşam yemeği yiyip çay içtim ve maç izledim.Birazdan basket maçına bakacağım.Maç 22.30 gibi bittikten sonra kitap okuyup meditasyon yapıp yatacağım.

kral6666

Yoda
16.10.2024-Gün 12
Sabah 6 gibi kalktım ve bir sürprizle karşılaştım.Duş aldım ve sabah namazını kılıp tekrar yattım.Saat 9.30 gibi kalktım ve kahvaltı hazırladım.Kahvaltı hazırlayıp yeme vs. derken saat 11 olmuştu.Biraz televizyon izledim ve sonra kitap okudum.14.30 gibi annemi doktor randevusuna götürdüm ve eve gelip tekrar yemek hazırladım.Yemek yedikten sonra yağmur yağdığı için yapamadığım yürüyüşü yapmaya gittim.Eve 10 dakika önce geldim ve akşam namazını kılmadan günlüğü yazayım dedim.
Biraz voleybol maçı izleyip sonrasında biraz daha televizyon bakıp meditasyon yapacağım sonrası yatış olan bir istikamete doğru gidiyorum. :)

kral6666

Yoda
17.10.2024-Gün 13
Sabah 9 gibi kalktım ve biraz düşündüm.Sonrasında kalkıp kahvaltı hazırlamaya başladım ve kahvaltımı edip biraz televizyon izledim.Sonra spor salonuna gittim ve çalıştım.Eve gelirken sağanak yağış vardı.Acayip ıslandım ve eve gelip hemen sıcak bir duş aldım.Spordan geldiğim için aşırı açtım.Yemeği hazırlamaya başladım ve yemeği fırına verip biraz YouTube baktım.Yemek hazır olduktan sonra yiyip biraz televizyon izledim ve akşam namazına camiye gittim.Camiden geldikten sonra biraz YouTube baktım.Biraz kitap okuduktan sonra şuan maça bakmak için hazırlık yapıyorum.
Maça baktıktan sonra biraz daha televizyon izleyip meditasyon yapıp yatacağım.

kral6666

Yoda
18.10.2024-Gün 14
Sabah 9 gibi uyandım ve biraz yatakta düşündüm.Sonrasında kalktım ve kahvaltı hazırladım.Kahvaltı edip Tv'de biraz belgesel izledim.Belgesel sonrası 15-20 dakika kadar şekerleme yaptım.Biraz kitap okuduktan sonra namaza gittim ve sonrasında yakınımızda bir bina yıkım çalışmasını izledim.Sonra eve gittim ve biraz YouTube baktım.Dışarda bir işim vardı onu halledip eve geldim ve meditasyon yaptım.Bugün için kampta öğrendiğim bir aktivite yaptım.10 dakika boyunca sadece önümdeki duvara baktım.Sonrasında akşam yemeği hazırlığı yapıp yemek yedim.Şuan TV izliyorum.
Biraz televizyon izleyip ilacımı içip yatacağım.
Şaka Maka 2 hafta olmuş.Ne ara geçti ne ara bitti bilmiyorum ama devam ediyorum.Hedefim o gün sayısındaki 14'ün arkasına en az 3 basamak daha koymak.

kral6666

Yoda
Dün yazmayı yine unuttum 🥹
20.10.2024-Gün 16
Sabah 9.15 gibi eve gitmek için servise bindim.Serviste 30 dakika kadar kitap okudum.Saat 10.30 gibi eve geldim ve yemek yedim.Sonrasında biraz televizyon izledikten sonra 12 gibi 30 dakika kadar uyudum.Sonrasında biraz YouTube bakıp abimle yürüyüşe gittim saat 15 gibi yürüyüşten döndüm ve biraz oyalandım.Sonrasında meditasyon yapıp yemek yedim.O zamandan bu zamana maç izliyorum.Saat 22 gibi F1 izleyip yatacağım.

kral6666

Yoda
Yine geç oldu ama ne ise affedin işteydim🤗
Sabah 5.40 gibi kalktım ve duş alıp servise binmek için yola çıktım.Serviste biraz uyudum.İş yerine gelmek diğer günlere nazaran uzun sürdü çünkü baya trafikli bir gündü.Kahvaltı ettikten sonra bazı işlerle meşgul oldum ve onları bitirdikten sonra öğle yemeği için beklemeye koyuldum.Öğle yemeği yedim ve biraz arkadaşlar ile sohbet ettim.Tekrar işe döndüm ve birkaç iş ile uğraştım.Saat 17 gibi spora gittim ve 19.10 gibi çıktıktan sonra akşam namazını kıldım.Namaz sonrası akşam yemeği yedim.
Pek zamanım olmadı diyemem ama zamanım bol oldu da diyemem.
Bugün kitap okumadım ve meditasyon yapmadım.Günün kazancı,spora gitmek konusunda fire vermedim en azından.
Yarın serviste ilk iş kitap okuyacak ve eve gidince biraz uyuyup spora gittikten sonra meditasyon yapmak olacak.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6