75% Başarı - Tehlike
Description
Bu gün kötü geçti. Sabah erkenden başka bir yere gitdim. Saat 12de döndüm. Yorğunluktan ancak saat 15-de çalışmaya başladım. İlk seans iyi geçti. İkinci seansda yanıma başka insanlar geldi. Burda ilk hatamı yaptım. Oradan uzaklaşıp odamda çalışmam gerekirdi. Ama bunu fazla erteledim ve en sonunda dikkatim dağıldı. İkinci seans böylece yarım kaldı. Sonra bir kez daha başladım. Bu seferde yine başka olaylarla dikkatim dağıldı ve bir az başım ağrıyordu. Sporu yapıp sonra derse geçmeye karar verdim. Bu ikinci hataydı. Mecbur olmadıkca minimum arka-arkaya 2 seansı bitirmem gerekirdi. Spordan sonra kafeye gitdim. Bu üçüncü ve en büyük hataydı. Kendimi kontrol etmem, doğru kararı vermem gerekirdi. Kafede ders çalışamadığımı biliyordum. Böyle bir durumda gitmemem ve dersi bitirmem gerekirdi. Bu son zamanlarda çok fazla böyle kafeler yüzünden geri kaldım. Daha derin sebeplerini araştırınca anladım nedenini. Yemeklerde, kafelere gitmekde kuralları fazla esnek yapmıştım. İlk başlarda stress yapmaması için. Ama artık iyice engel olmaya başladılar çalışmama. Bu hazzlardan vazgeçmem ve kendi hedefime doğru bir adım daha atmam gerekiyor. Zamanı geldi. Bunu yarın düşünücem. Kurallarını belirliycem. Esas olarak artık dersler bitmedikce kafeye gitmek yok. Ne olursa olsun. Yemeklerde sevdiğin her yemeği yemek yok. Bu iki kural ekleniyor. Üstelik genel olarakda kendimi kontrol etmeyi öğrenmem gerek.Krizler devam ediyor. Geçen günlere nazaran daha azdı krizler. Günortasında uyurken uyku içinde bir kriz geldi. Bir az zorlandım, ama yendim. Yinede çok tehlikeli bir durum. Çok dikkatli olmak gerek.
Mistakes
- Kontrol
- Genel olarak fazla kontrolsüzdüm.
- Beyin çok fazla düşünceyle kaynıyor.
- Çok fazla dikkatim dağıldı ve sadece 1 seans ders çalıştım! İnanılmaz büyük bir hataydı. Sonrasında ise kafeye gitdim, derslerim kaldığı halde.
Zincir
320. GünKriz Dönemi