25% Başarı - Çok Ciddi Tehlike! - Great Depression Times!
Description
Bu gün hayatımın belki de en zor günüydü. Dündekinden bile çok daha zordu. Gece ve sabah Dream krizlerine mağlup oldum ve sürekli hayellere daldım kontrolsüzce. Artık kendimi kontrol edemiyordum. Sabah uyandığımda bazı videolara bakıyordum kontrolsüzce, kendimi hiç kontrol edemiyordum. Artık Relapse bir kaç santim önümdeydi neredeyse. Sonra üniversiteye gitdim. Kendimi toparlamaya çalışsam da, geri döndüğümde artık stress o kadar yüksek, irade o kadar zayıftı ki, hiç bir şey yapamadan krize teslim oluyordum. Bazı yazılar okudum tetikleyici, bilerekden. Lakin, sonra çok ama çok önemli bir şey oldu. 2 yıl önce yazdığım bir yazıyı hatırladım: bir gün gelir ve dayanılamayacak kadar zor anlar yaşaya bilirsin, işte o zaman gerçekten kim olduğun test edilecek. Bunu hatırlayınca hemen balkona çıktım ve düşünmeye başladım. Eskiden hep böyle durumlarda tecrübesizlik yüzünden kaybetmiştim. Lakin, bu sefer ne yapmam gerektiğini net bir şekilde biliyordum, sadece geriye kalan o en zor kısmı başarmaktı: zorlukla mücadele etmek! Son kalan bütün gücümü topladım ve bütün çökmüş halime rağmen fiziki işler yapmaya başladım. Başım ağrıyordu, kendimde değildim, krizler geliyordu, hiç bir şey yapacak durumda değildi. Ama bunların sadece aşılması gerek sahte hissler olduğunu da biliyordum. Kendimi zorladım ve bulaşıkları yıkadım, evi temizledim, dışarıya çıktım, ve s. Kendime gelene kadar bunları yaptım. Aslında kolay işler, ama o anki ruh halimde krizden başka bir şey düşünüp yapamazken, sinirlerim artık iflas noktasındayken, kendimi bu denli zorlaya bilmek ve bütün psikolojimi kontrol etmek, çok büyük başarıydı. Neyse, kendime gelir-gelmez, derhal Süreci planlamaya başladım. Resmen PMO olmasa da, Süreç bozulmuş sayılıyor. Video izlemek net süreci bozar. Lakin, bu sefer haz tam yaşanmadı. Beyin önceki süreçlerdeki gibi rahatlamış bir şekilde değil, aksina krizlere karşı aşırı hassas. Bundan sonraki en zor kısım bu ince ipde yürümek. Bütün bu detayları planladım. Yapmam gerekenler net belli. Bundan sonra sürecin gidişatı her şeyi göstericek. Planı bitirdikden sonra ders çalıştım, ama artık tükenmiştim. Bir şekilde minimum çalışmanı bitirdim. Phone Check ve Screen kuralları sürekli bozuldu. Bunlar artık bilinçli olarak yapıldı, çünki irade ve stress berbad haldeydi, bir de bu kurallara uymağa çalışmak her şeyi mahv ederdi. Ama artık yarından itibaren bu kurallar yavaş-yavaş düzeltilecek. Bir düzen gerekli. Yavaş-yavaş stress azaltılmalı, krizler yok edilmeli, ve düzen yeniden kurulmalı. Çok tehlikeli bir durum! Çok dikkatli olmak gerek!
Süreç yeniden başladıkdan sonra bir çok kriz geldi. Sürekli videodakı sahneler gözümde canlanıyordu. Hepsi dağıtıldı. Lakin, gece yine çok güçlü krizler gelicek. Hepsine karşı hazırlıklı olmak gerek! Çok tehlikeli bir durum! Çok dikkatli olmak gerek!
Not: Great Depression Dönemi krizler dönemidir. İlk hafta bu krizler bitirilmeli!
Mistakes
Disiplin Programı
0. Gün
Chaser Zamanları
Timeline
0. Gün
Chaser Zamanları