Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Basit Günlük

Start

Neptün Yolcusu

75% Başarı - Çok Ciddi Tehlike! - Great Depression Times!​

Description​

Bu gün orta geçti. Genel olarak, Süreçde Düzen korundu. Bir-iki hata yapıldı. Bu sorunları çözmek gerek. Sınav stressi de buna dahil. Her şey son güne kaldı. Lakin, bu gün öğrendiğim en önemli şey zorlanmaktır. Hiç bir şey kolay olmayacak. Sporda fark ettim bunu. Yarın kendini tam zorlamalı ve şu sınavı bitirmelisin.
  • Genel olarak, Düzen korundu.
  • Sabah zamanında uyanıldı.
  • Phone Check kuralı düzensiz oldu. Bu sorunu halletmek gerek.
  • Çok az ders çalışıldı. Kendini zorlamak gerek. Sınav var!
  • Music2 kuralı ciddi stress kaynağı
  • Stress normalde olması gerektiğinden çok daha yüksekti! Bu sorun derhal çözülmeli!
Bu gün çok ciddi krizler vardı. Gece uyurken güçlü bir dream krizi geldi. Günortasında sürekli aklıma düşünceler geldi. Tetikleyicilere karşı hassastım. Lakin, hepsi dağıtıldı. Tek sorun Tetikleyici olan içerikleri dengelemek. Çok tehlikeli bir durum! Çok dikkatli olmak gerek!
  • Tetikleyici içerikleri ciddi kontrol etmek gerek!

Not: Great Depression Dönemi krizler dönemidir. İlk hafta bu krizler bitirilmeli!

Disiplin Programı​

1. Gün
Chaser Zamanları

Timeline​

1. Gün
Great Depression Zamanları

Start

Neptün Yolcusu

77% Başarı - Çok Ciddi Tehlike! - Great Depression Times!​

Description​

Bu gün düne göre bir az daha iyiydi. Süreç düzeni korundu genel olarak, lakin yine Phone Check kuralı bozuldu ve genel düzensizlik vardı. Bunun sebebi sınav stressi. Artık yarın sınavla birlikde bu bitiyor. Sonrasında derhal durumu düzeltmek gerek. Sürecin genel düzeni korunuyor diye stressle daha iyi savaşılıyor, ama bu da bir noktaya kadar devam edicek. Bu gün stress çok ağırdı, PMO bağımlılığından kaynaklanan stress. Sürekli bir şey yaparken bir sinirlilik ve duyğusal patlama hissi geliyor, işi bırakmamı söylüyor, beni duyğusal olarak çökertiyordu. Lakin, hepsine karşı hazırlıklıydım ve hepsi dağıtıldı. Zor oldu, ama başarıldı.
  • Genel olarak, Düzen korundu.
  • Sabah zamanında uyanıldı.
  • Phone Check kuralı düzensiz oldu. Bu sorunu halletmek gerek.
  • Ders çalışmak hala iyi değildi, lakin kendini zorlamağı başardın.
  • Music2 kuralı ciddi stress kaynağı
  • Stress normalde olması gerektiğinden çok daha yüksekti! Bu sorun derhal çözülmeli!
Bu gün çok ciddi krizler vardı. Gece güçlü bir dream krizi saldırısı oldu. Zorlandım, ama yenmeyi başardım. Sonrasında gün içerisinde sürekli tetikleyici ve genel olarak dream şeklinde bir çok kriz geldi. Ağır krizlerdi hepsi, neredeyse. Lakin, hepsi dağıtıldı. Zor oldu, ama başarıldı. Tetikleyici içerik kontrolü bir az daha iyiydi, lakin hala bazı sorunlar var, farkındalıkla ilgili. Bunlar mutlaka çözülmeli. Çok tehlikeli bir durum! Çok dikkatli olmak gerek!
  • Tetikleyici içerikleri ciddi kontrol etmek gerek!

Not: Great Depression Dönemi krizler dönemidir. İlk hafta bu krizler bitirilmeli!

Disiplin Programı​

2. Gün
Chaser Zamanları

Timeline​

2. Gün
Great Depression Zamanları

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6