75% Başarı - Çok Ciddi Tehlike! - Alarm!
Description
Bu gün orta geçti. Sabah zamanında uyanıldı ve SR bitirildi. Spordan sonra da üniversiteye gidildi. Genel olarak çok stressli geçti. Sinirlerim sürekli gergindi. Üniversiteden döndükden sonra yemek hazırladım ve sonrasında uyudum. Uyku 4 saat oldu. Oldukca sinirlerim gerilmişti ve halsizdim. Sonrasında bir şekilde minimum dersi bitirdim. Sinirler çok gergindi. Dersde hiç bir şey yapamadım neredeyse. Lakin, bir şekilde kendimi toparladım derse odaklanmaya çalışarak. Sonrasında bulaşıkları yıkadım falan bir az kendime gelmiş gibi oldum, ama hala sinirler aşırı gergin. Ekran, Phone Check kuralları falan bozulmadı. Sadece, N tekrarlamak kaldı. Ama onu yapamıycam, hem geç oldu, hem de aşırı stressliyim. Bunu yapmaya çalışmak sinirleri iyice bozar. Bu gün direkt olarak bir hata yapılmasa da, sanki bir şeyler doğru olmadı. Yarın bu konu hakkında düşünücem.Bu gün çok ciddi krizler oldu. Artık alarm durumuna geçildi, çünki geçen sefer de böyle kriz döneminde relapse olmuştu. Aşırı kritik bir dönem. Şu an sürekli krizler geliyor. Sürekli düşünce saldırıları oluyor. Günortasında çok ciddi taviz verildi ve yüzüstü uzanıldı. 2-3 saniyelik düşünceye dalındı. Bunlar çok ciddi hataydı ve her şeyin başlanğıcı ola bilir. Bundan sonrakı zamanı çok düzgün kontrol etmek gerek. İlk olarak, Tetiklenmeye neden olan bir çok şey var, hepsinden uzak durumlalı. Devam eden bir Disiplin Süreci var. O aynen devam etmeli, ama sinirleri aşırı zorlamayacak şekilde. Gerisi artık direkt krizle savaşmaya kalıyor. Gece sürekli gelicekler. Hepsine karşı hazırlıklı olmak gerek. Sabah uyandığımda sürekli saldırıcaklar, hemen yataktan kalkmak gerek. Çok tehlikeli bir durum! Çok dikkatli olmak gerek!
Mistakes
Disiplin Programı
3. GünChaser Days
Timeline
12. GünChaser Zamanları