Targetlock
Deneyimli Üye
Bugünün sonunda hard mode olan sürecimi monk mode a yükseltme kararımı bildiriyorum
Tebrikler hocam zor olacak sabır diliyorumBugünün sonunda hard mode olan sürecimi monk mode a yükseltme kararımı bildiriyorum
Teşekkür ederim.Tebrikler hocam zor olacak sabır diliyorum
Çözüm basit denendi onaylandı. Telefonu sat ve tuşlu telefona geç özgürlüğüne kavuş. Telefon parasının bi kısmıylada bir yetimin eğitimine yardım edebilirsin tavsiyeBugün üzülerek farkına vardığım mevzuyu söylüyorum.
Benim sosyal medyaya / telefona olan bağımlılığım nf den daha güçlü bir bağımlılık.
Bu durumu elbette faydama kullanabilirim ancak beni umduğumdan çok daha fazla zorlayacak.
Ben süreçte sosyal medyayı vs silmeyip kontrol sahibi olduğumu, kendimi mahrum bırakmadan bağımlılığımı yendiğimi kanıtlamak istiyorum kendime.
Netice olarak monk mod için fazla zorlandım. Sosyal medya / telefon bağımlılığının üzerine ciddi eğileceğim.
Avantajım ise nf den elde edeceğim düzelme sinyallerini daha güçlü elde edeceğim. Nf nin getireceği testo ve maskülenite harici her fayda daha etkili ve hızlı gelecek. Bu nedenle nf yi görmezden gelip sadece bununla uğraşabilirim. Bir yandan nf sürecinde olduğum aklıma dahi gelmez. Daha zor bir mevzuyla uğraşıyorum çünkü.
Monk modu iptal ediyorum. Bu durumun monk mod ile ilgili olmadığını ve benim başlamam gereken noktanın sosyal medya telefona olan bağımlılığım olduğunu fark ettim. Bunu gündemimden ayırmayacağım.
Bu arada gün 18
Kendimi mahrum bırakmak istemiyorum sosyal medyadan. Bıçak gibi kesilip atılmasındansa orada olmasına rağmen savaşmak istiyorum.Çözüm basit denendi onaylandı. Telefonu sat ve tuşlu telefona geç özgürlüğüne kavuş. Telefon parasının bi kısmıylada bir yetimin eğitimine yardım edebilirsin tavsiye
Öğrenmeye baya açıksın hocam maşallah .umarm eğitim hayatın bunu etkilemez veya olumlu etkilerEvet geçmiş süreçte günlük tutmanın faydaları önceden ne gelecek kestirebilmektir.
Gün 25 ve içimde resmen hidrojen bombaları patlıyor.
Geri döndüm baktım. O zaman da krizler geliyormuş. Enerjim şimdiden daha azdı. Okudukça hatırladım.
29 günde bir durulma geliyor. Muhtemelen 2 gün sonra gelir o durulma evresi.
Durulma zamanlarında plana bağlı kalmak cehennemin içinden grçmek gibi.
Tamamen bilinçaltında başka bir yeteneğinin kilidi açılıyor. Sen de hayal ettiğin ile tutarlı ilerliyordun.
Durulma zamanı yerini aksiyon zamanına bırakıyor. Tebrikler en az 3 kat daha gelişmiş durumdasınız
Eğer bu durulma zamanları çok uzun sürerse faydaları da o kadar sağlam olacak demektir.
Yani yararına kullanıp planlara odaklı ilerlediğinde flatline a uyandığım her gün adına krndimi şanslı addedeceğim.
15 gün odaklanabilceģinden eminmi içindeki ses ? Buarada aurora iyiymişGün 32 :
Ruh halim durgun fakat işlerime odaklı bir haldeyim. Enerji patlamalarını yerini kontrole bıraktı.
Şimdi stresi kontrol etme ve planlara devam etme vakti.
Zor mevzular değil.
Fakat 15 gün boyunca yoğun ders çalışmam lazım. Odaklanma gücüme ihtiyacım var.
İçimden bir ses diyor ki bu bir iki haftalık sürecin sonunda tahminen bir enerji patlaması ve 20 gün şiddetli kriz dönemleri falan gelecek.
Eğer enerjimi kontrol edebilirsem bazı yeteneklerim normale dönebilir.
Bu da enerji patlamaları olduğundaki ruh halimi yansıtan müzik :
Bakalım ne olacak15 gün odaklanabilceģinden eminmi içindeki ses ? Buarada aurora iyiymiş
Daha hızlı fayda görürsün. Bu da seni daha hızlı motive eder.14. Gündeyim, Hard moddayım. Monk geçmeyi düşünüyorum.