Targetlock
Deneyimli Üye
Gün 34 :
Odaklanmam iyi durumda.
Beynim kendini yeniden yapılandırıyor.
Ben de bu süreci 10 gün sonra sporla destekliyorum artık sonunda.
Günlük çalışma rutinim oturdu.
Bundan kaynaklı boş vaktimi belirleyebiliyorum ve boş vaktimi fitness ile doldurmaya gayret edeceğim 10 gün sonra.
Kilo vermeye başladım.
Tabi bu çalışma düzenini oturturken yemeğe dikkat etmedim ama buna rağmen kilo verdim. Bu iyi haber. Spor ile desteklersem daha iyi olacaktır.
Spora başladığım an günlüklere bu konuyla ilgili gelişmeleri de ekleyeceğim. Günlükte 10 gün sonra agresif ilerlemeler görülebilir.
Fakat o vakte kadar sınavım için ter dökmem gerekiyor.
Kadınlar konusuna gelince elbet bu 34 gün içinde etkiler gördüm.
Bu gördüğüm etkiler şuan umrumda değil.
Kendime daha fazla kafa yormak istiyorum. O nedenle selam verdiğim kucağıma atlasa da durum değişmeyecek
Sesimde dıştan fark edilmese de bir derinden gelme durumu mevcuttu geçen günlerde. O gitti şimdi.
Tahminen 10 gün içinde ses v 2.0 güncellemesi gelir.
Gün içinde sakin ruh halindeyim. Odaklı ve sakinim. Bu günleri sabırla geçirmenin tadını çıkarıyorum.
Bu günleri geçirirken akademik ilerlemelere ve kitap okumaya önem gösteriyorum.
Odaklanmam iyi durumda.
Beynim kendini yeniden yapılandırıyor.
Ben de bu süreci 10 gün sonra sporla destekliyorum artık sonunda.
Günlük çalışma rutinim oturdu.
Bundan kaynaklı boş vaktimi belirleyebiliyorum ve boş vaktimi fitness ile doldurmaya gayret edeceğim 10 gün sonra.
Kilo vermeye başladım.
Tabi bu çalışma düzenini oturturken yemeğe dikkat etmedim ama buna rağmen kilo verdim. Bu iyi haber. Spor ile desteklersem daha iyi olacaktır.
Spora başladığım an günlüklere bu konuyla ilgili gelişmeleri de ekleyeceğim. Günlükte 10 gün sonra agresif ilerlemeler görülebilir.
Fakat o vakte kadar sınavım için ter dökmem gerekiyor.
Kadınlar konusuna gelince elbet bu 34 gün içinde etkiler gördüm.
Bu gördüğüm etkiler şuan umrumda değil.
Kendime daha fazla kafa yormak istiyorum. O nedenle selam verdiğim kucağıma atlasa da durum değişmeyecek
Sesimde dıştan fark edilmese de bir derinden gelme durumu mevcuttu geçen günlerde. O gitti şimdi.
Tahminen 10 gün içinde ses v 2.0 güncellemesi gelir.
Gün içinde sakin ruh halindeyim. Odaklı ve sakinim. Bu günleri sabırla geçirmenin tadını çıkarıyorum.
Bu günleri geçirirken akademik ilerlemelere ve kitap okumaya önem gösteriyorum.