Targetlock
Deneyimli Üye
Ekonomi konusunda bilinçlenme derken neler yapıyorsunuz?
Düzgün profesörlerin videolarını izleyip tavsiye kitaplarıyla başladım işe şimdilik.
Ekonomi konusunda bilinçlenme derken neler yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim. Gel kervana sen de katıl ?Cidden sana çok özendim , aynı zamanı yaşıyoruz ama sen gerçekten yaşıyorsun umarım süreci hiç bozmazsın
Hocam kış aylarında da alıyor musun soğuk duşu. Ben yaz zamanı başlamıştım bu işe gayet iyi gittim . Sonra bir bıraktım kış gelmiş. Şimdi kışın alınca bir sıkıntı olur mu? Almak istiyorum fakat pek akıllıca gelmiyor bu iş bana
Tamamdır hocam sağ olun. Ben de bu günden itibaren başlamaya çalışacak. Umarım süreci tamamlarsınızBugün başladım tekrar soğuk duşa. Dışarı çıkmadıkça problem olmaz heralde. Banyodan çıktığımda sıcak duş aldıysam üşürdüm. Ama soğuk duş aldığımda kapıyı açınca ısınıyorum
Reis gizliden mesajlarını okuyorum örnek alıyorum valla seni59 GÜN 11 SAAT:
Gece krizle boğuştum. Sabah da krizle boğuştum. Bu süreçten sonra flatline a falan girersem heralde 90. güne kadar gıkım çıkmaz hahahaha
Dün uyku tutmadı. Gece çalıştım biraz daha. Sabah erken kalkamadım. Planladığımdan biraz daha az verimli geçecek bugün ama iş yüküm azaldı.
İki bela dersi hallettim. Aralarından en uğraştıranı da gitmiş oldu. Son kalanı da yapabilirsem tamamdır. Sağlam bir gündü. Böyle devam etmeliyim. Yoruyor bayağı.
Soğuk duşumu da aldım.
Reis gizliden mesajlarını okuyorum örnek alıyorum valla seni
Teşekkür ederim dostum.İyi gidiyorsun. Başaracağına eminim. Bol şans.
Başarılar hocam, iki ayı doldurmuşsun. 90 günü tamamlayıp bir an önce mezun olursun inşallah. Özgüvenin daim olsun. Hergün sekteye uğratmadan prensiplerine sadık kalacağına eminim.
3 alanda iyileşmem gerekiyor.
1 ) Derslerim ( Mesleki bir iyileşme için şart)
2 ) Yatırım
3) Spor ( Bu işin kendine yatırımı oluyor.)
Bütün bunlar için erken uyanmam şart. Disiplini kurmalıyım.
Spor için önce fazla olan 10 kg mi yok etmem lazım. Beslenme alışkanlıklarımı değiştirmem gerekiyor.
Sürecimin bundan sonraki kısmında bu üç özellik üzerinde duracağım
Araştıracağım dostum teşekkürlerÇok fazlı uykuyu araştırabilirsin hem uykudan verim alırsın hemde kendine yatırım yapabilmek için gerekli zamanı oluşturmuş olursun