defiantwarrior
Yoda

Spor için rejenerasyon günü

Tavsiyen için teşekkür ederim. Aslında gün saymıyorum buna takmış bir durumda değilim beni tersine motive ediyor. İlk sürecimde 6 aylık bir sürede ne zaman bunu bıraktım ve kayıt tutmayı bıraktım işler rayından çıktı. Yani bunun kendim için bir disiplin olduğunu düşünüyorum. Başkaları için ters etki yapabildiğini biliyorum ama ben de gelişime katkı sağlıyor. Rutin bir şekilde buraya veri girmek çok zor gibi gözüküyor fakat hayatın her alanında kayıt tutmak bana göre büyük bir özveri ve kişiye birçok yönden katkı sağlıyor. Demek istediğini gayet iyi anladım düşündüğün ve katkıda bulunduğun için de teşekkür ederim. Hem kendime hem de forumdaki arkadaşlara, benim perspektifimden bakanlara artı değer katabilmesi adına yapıyorum. Sağ olasın.Artık gün saymana gerek yok dostum sadece yapman gerekenleri yap yeterli başlangıç tarihini bir yere not et hayatımdan "Neverfap Yapma" eyleminde ziyade gerçek hayatta hiçbir zaman PMO veya Neverfap ile tanışmamışcasına sporuna, işine veya artık neyse alışkanlıklarını devam ettir.
Tebrikler hocam195. günde relapse olmanıza rağmen tekrar o günlere yaklaşıyorsunuz. Canınızı sıkmayın. Başarılarınız daim olsun..