Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap'i Bulmam Ve Sonrasındaki Sürecim (Neverfap Günlüğü)

✅Neverfap: 2 Ay 2 Hafta (17.03.2025)
İstatistik tutmayı bıraktım. Kontrolün bende olmadığını hissettiğim anları bu yüzden yaşadım. Neyse ki neverfapte ve süreçlerde bir kararlılık var. Gün planı ve program ciddi bir öneme sahip. Benim için plan ve program olmaması güne 3-0 yenik başlamak demek. Bu haftada ayrıntılı rapor sunamadım maalesef ki haftaya olan raporumda daha iyi sonuçlarla geleceğim.

✅Neverfap: 2 Ay 3 Hafta (24.03.2025)
İşler istediğim şekilde gitmiyor. Çok eksik ve boşluk bıraktığım zamanlar var. Kendime tekrardan reset atıp o döngüyü oluşturacağım.

Strafe

Yoda
Bir süredir iyi gitmeyen işler sebebiyle tam zamanlı bir monk moda geçiyorum. Hedefimi gerçekleştirip aylar sonra buraya döneceğim. Şimdilik kendinize dikkat edin. Neden böyle olduğunu da daha sonra anlatacağım.
Geri döndüğünde başarmış olacağını biliyoruz. Yolun açık olsun dost.

🌟 Daha sağlam geleceğime söz vermiştim, hedeflerimi gizli tutarak yaklaşık 65 gündür düşük karbonhidratlı beslenme uyguladım. 🏋️‍♂️ Hemen hemen 1,5 aydır düzenli spor yaptım. 💪 Direnç ve dayanıklılık için ekstra uğraştım.

📆 4. sürecimde 3 ayı geçtim. Bu sefer daha önce yapamadığımı ve içimde saklı tuttuğum adımları atmak için mücadelemi sürdüreceğim. 🚀 4. sürecin bana getirileri daha fazla olacak, hayatımın akışını değiştirecek şekilde yaşamaya gayret ediyor ve tüm birikimim için de Allah’a şükrediyor ve daha iyisi için kendimi hazırlıyorum.

🧭 Artık bahaneleri kenara atıp, adım adım ilerlemeye tüm azmimle devam edeceğim. 📖 4. süreç ile birlikte buraya yeni bir hikâyeyi anlatmak da umarım nasip olur.

🤝 Günlüğümü bilen dostlar, değerli forumdaşlarım, 🌱 Kendinize inanmaya, sabretmeye ve çalışmaya devam edin.

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Ustam girdilerinin devamı gelicekmi acaba
Senin tecrüben çok şey katar buralara(mezun olanlar forumu bırakıyor yeterince faydalanamıyoruz da ondan sordum)

Son düzenleme:
Ustam girdilerinin devamı gelicekmi acaba
Senin tecrüben çok şey katar buralara(mexun olanlsr forumu bırakıyor yegerince faydalanamıyoruz da ondan sordum)
Elimden geldiğince güncellemeye çalışacağım değerli SEDOU12. Özellikle bu sefer daha sağlam ifadelerle gelip profil olarak burada herkesi teşvik edecek şekilde başarılarla gelebilmek istiyorum.

Özgürlüğün 🕊️ tanımı, maddenin karşısında durabilmektir. Asıl mesele ise varoluşun sancıları içinde, kaynağımız ne olursa olsun, ahlakı ve erdemi ⚖️ öne çıkarmaktır.

Diyalektik ☯️, dünyanın ta kendisidir ve önemli olan da bizim bu düzende nerede durmayı seçtiğimizdir.

Yaratılan varlıklar mükemmele tam olarak ulaşamaz, sadece onu arar ✨. Bu arayışta hatalar yapsalar da bu dualitede her zaman doğru için savaşırlar ⚔️. Doğru ise gelişimin kendisidir 📈.

Kişisel dönüşümlerin 🦋 yanı sıra tüm dönüşümler de bu dualitede kendi yerini bulmaya çalışır.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6