Gün 90 :
Evet bugün burada bitti. Uzun zamandır hayalini kurduğum şeydi.
Kendime aşırı öfkelenmiştim.
Sürekli pmo döngüsünde bocalıyordum. Döngü tamamlanınca özsaygım, enerjim, özgüvenim, geleceğe dair umutlarım siliniyordu.
Kendimi bu duruma yeterince maruz bırakınca artık bilinçaltından mıdır bilmem bir gün bir şey oldu ve bıraktım. Aslında 90 gün önce bıraktım.
22 yaşındayım. 23 e gireceğim. 23 e tam bir erkek olarak gireceğim. Gerek mentalen gerek fiziki olarak.
Bir şeyler değişmeliydi. Dünya gerçekten doğru yaşanıldığı zaman yeterli zamanı, kaynağı insana veriyor.
O zamanlarda bazen günde 2 3 fap yapan biri olarak bundan hiç kurtulamayacağımı zannederdim. Ta ki o içsel dönüşümüm olana kadar.
Bahane bulan zihnim bahane bulmayı bir anda kesti. Gerçekten bağımsızlığını ilan etti.
Bunun için yeterince perişan olmam mı gerekiyordu bilmiyorum. Uzun zamandır bilinçaltımda dönen nf sürecini başarma isteğimi yerine getirdiğim için gururluyum.
Süreçte de krizler üstüne krizler geldi.
Motivasyonum dağıldı bazen. Bazen berbat hissettim. Öfkelendim. Darlandım falan.
Güzel etkiler de gördüm. Soğuk duşlar aldım. Ses kalınlaşması, beyin sisinin kaybolması, odaklanma gücü, +10 flört puanı gibi fark ettiğim etkiler beni mutlu etti.
Karşı cinse de saygım, nezaketim, merhametim arttı. Eskiden de kadınları cinsel obje olarak görmezdim. Ama şimdi daha iyi durumdayım. Burada da bir iyileşmeden bahsedebiliriz. Bu durum beni şaşırtmıştı.
Buraya günlük tuttum zaten. Süreci bu küçük yazı değil yaklaşık 7 sayfaya yaydım. Burası bana gerçekten faydalı oldu.
Buranın var olması için emeği geçen herkese ve beni okuyan yaklaşık iki bin kişiye de teşekkür ederim.
Aslında buradan mezun olup gitmek istemiyorum.
O nedenle 90 - 180 arası bir süreç yapsam ve yine buraya yazsam fena olmaz heralde.