defiantwarrior
Yoda

Bugün bir miktar takıntılar vardı zihnimde. Maymun çiceği ile gelecek kaygısıydı. Umarım ülkemizde ve diğer toplumlarda riskleri az olan bir rahatsızlık olur. Düzenlemeler yapıyorum evde. Bunu sürdürdüm. Yarın için akşamdan programımı yaptım. Gün içerisinde kendimi takip edeceğim. Saat dilimlerine bakacağım ve zamanı efektif kullanacağım. Bugün ayrıca birçok konuda videolar izledim. Plansız geçen bir gündü fakat yine de dopamin dengesini iyi ayarladım. Tekrardan kayıt tutmaya ve zamanı doğru kullanmaya başlıyorum. Yarın için heyecanlıyım. Bu sefer önceki sürecimdeki gibi aşırı özgüvenli davranışlardan uzak duracağım. 6 ay sınırından sona belki de eski bağlılığım ve kararlılığım azalmıştı. 5 gündür ketojenik besleniyorum. Yarın aralıklı açlığı da sürece dahil edeceğim. Açlıkla baş edememe durumu metabolik yaşın ilerlediğinin göstergesi. Bu sebeple depo karbonhidratların yakılmasını da sağlayacak şekilde beslenmeyi sürdüreceğim. Az yeme, zaman zaman ketojenik tip besleneceğim. Ayrıca dengeyi de koruyacağım. Yarın sabah alarm kuracağım. Kalkıp eyleme geçeceğim. Yakın zamanda hayatımda birçok hedefler başaracağıma inanıyorum. Kendimi seviyorum, yaşamda mücadelemi sürdürüyorum. Zihnimin tıpkı bir çocuk gibi öğrenmeye açık hale gelmesi benim için elzem. Böyle daha iyi hissediyorum. Enstrüman çalmayı, okumayı, öğrenmeyi ve gelişmeyi hayat felsefesi olarak görüyorum.
Beklenen etki: Derin ses, hayattan keyif alma
İki beklenen etki de gerçekleşti. Bazı sorunlar vardı ama kesinlikle daha iyiyim.
Son düzenleme: