Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap'i Bulmam Ve Sonrasındaki Sürecim (Neverfap Günlüğü)

Start

Neptün Yolcusu
Kardeşim, bence neden-sonuç ilişkisini analiz etmelisin. İradem zayıftı diye oldu deyip bitirilmemeli bu. İrade neden zayıftı? Bunun cevabı büyük ölçüde pratik sebeplerden geliyor.

Zaman Çizelgesi
Neverfap= 1. Gün
Ketojenik Beslenme = 1. Gün

Destek olan değerli dostlara döneceğim. Eksik olmayın. Yüzüklerin Efendisi’nde Gandalf’ın belirdiği sahnenin vakti geldi. Kolları sıvama zamanı.

Kardeşim, bence neden-sonuç ilişkisini analiz etmelisin. İradem zayıftı diye oldu deyip bitirilmemeli bu. İrade neden zayıftı? Bunun cevabı büyük ölçüde pratik sebeplerden geliyor.
Teori ile pratik birbirini tutmalı katılıyorum. Son zamanlarda daha makul ve tutarlı olacağım bu da bana daha iyi gelecek.

Geçmiş olsun. Sakın zaten bozdum diyip gün sayısının küçük olmasına takılıp tekrar tekrar yapma. Uzun süreli süreçlerin sonundaki relapsenin en büyük zararı reseptörlere verdiği zarar değil, seni yeni relapselere açık hale getirip döngüye sokmasıdır(kendimden biliyorum) . Bunu yol kazası olarak görüp sanki bozmamış gibi devam edersen minimum zararla atlatırsın. Ayrıca üzülme. Çok büyük yol kat ettin. Her süreç bir sonrakini kolaylaştırıyor bunu en iyi sen bilirsin zaten. Başarılar
Çok değerli ve yapıcı bir yorum çok sağ ol Kaptan Tsubasa. Önemli bir eylem yaptığımız ortada. Tavizlerin dönüşünde dikkatlı, sabırlı olmalı ve sürecin kendisine odaklanmalıyız. Özellikle hasta olunan zamanlar çok tehlikeli. Hayal kurma, edging tüm sistemi çökerten riskler. Aynı zamanda denge şaştığında planlama şart. Gün içine kısa hedeflerle gitmek ve bunu büyütmek önemli. Fizikteki vektörler gibi bileşkenin artması değerli aksi taktirde net toplam her an sıfırlanabilir.

Başarı Oranı: %85

Açıklama:

İş yerimde tam odaklı şekilde elimden geleni yaptım. Takviyelerimin takibini yapıyorum. Bildirim kuralına uydum. 12-14 ve 18-20 arasına sabitledim. Beslenmemdeki titizliği sürdürdüm. Yoldaki süremde kitap okudum, bir kez meditasyon yaptım en az 3 olursa daha iyi olacak. Akşam 1,5 saat boks antrenmanı yaptım. Gece biraz maç seyrettim her saniye bir aktiviteyle geçti.

Zaman çizelgesi:​

Neverfap: 2.gün
Ketojenik diyet: 2.gün

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6