Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap'i Bulmam Ve Sonrasındaki Sürecim (Neverfap Günlüğü)

Hafta sonu 2 saatlik bir spor ortalaması tutturdum. Onun dışında zaman kontrolü yine istendiği gibi değildi. Yeni planlamamı gözden geçirdim. Düzeni yeniden sağlama adına planlamalarımı yaptım. Yakın bir zamanda istikrarı ve program takibini sağlayarak ivmeleneceğim. Çünkü ivmeyi bir türlü sabit ya da artan hale getiremiyorum momentum kazanırsam biliyorum daha da iyi olacak. Şimdi tekrardan o direnci sağlama zamanı.

Bugün çok önemli bir olayın testini gerçekleştirdim ve artık neverfap sürecimi çok sağlam hale getiren bu durumla birlikte 2026'a kadar üzerine koya koya geleceğim. Gözümde büyüttüğüm olay artık sonlandı. Şimdi kişisel dönüşümümün zamanı geldi. Ve en önemli bu sorunu çözdüğüm için bir karar daha almış bulunuyorum. Bu kadar basit şeyleri büyüttüğüm için gözümde planlamam başka bir hale bürünecek. Karakterimin matrix filmindeki iki haptan birini seçen Neo gibi şekillenmesi için zaman geldi.
YÜKLENİYOR...

Yarın sabah ilk iş bugüne değin yaptıklarımı tekrardan gözden geçirmek ve bahane üretmeden bir düzeni başlatabilmek üzerine olacak. Özellikle kendime olan güvenimi her konuda arttırıp asıl amacıma yönleneceğim. Soru işaretlerimin bugün yaşananlarla birlikte sonuna geldim. Önceki başarılarımın üstüne koyacaksam eğer bu binayı sonsuza taşımalıyım. Matrix örneğini bir önceki mesajda vermem sebepsiz değil. Yeni versiyonum için kolları sıvama zamanı. Saat 7.30 gibi kalkıp önce düzen belirlemek gerekiyor. İlk işim bu.

3x14 kampı yapıyorum. Çok zor bir bekleyişim var kişisel bir problem umarım bu süreç sonunda atlatacağım. 20 Eylülde 6 ay bitecek inşallah sorunsuz geçer her şey.

14 (18.08.2025)
1 saat üç alana yönelik okumalar (vakit bu kadar kaldı)
Yol boyu dinlemem gerekenler
Spor ve dinlenme

Çok zor bir zaman dilimi, yaşadığım özel sebepten dolayı umarım atlatacağım.

Son düzenleme:
13(19.08.2025)
Yoğun tempo çalıştığım bir gündü. Ev işlerini yaptım. Dinlemem gerekenlere vakit sağladım. Okuma ve spora zaman ayıramadım.

Tedirgin ve kaygılıyım umarım süreci atlatacağım. Bu dönüşüm kampına yürekten inanıyorum.

Son düzenleme:
11(21.08.2025)
Yorgun ve yoğun çalıştığım bir gün. Sosyal olarak aktiftim. Kaygım hala devam ediyor bu problemin çözülmesi beni rahatlatacak.

Son düzenleme:
9(23.08.2025)
Moralim fazlasıyla bozuk biraz daha sabretmem gerekiyor. İnşallah bu sorunu aşacağım. Beni ben eden tecrübelerden biri olacak. Bu sorunun çözümlenmesinin ardından artık hayata dair olan tutum çok daha başkalaşacak. Zaten hali hazırda hemen devreye soktuğum gerçeklikler var.

Son düzenleme:
7(25.08.2025)
Esnek gündü. Az kaldı, bu dönem sonrası büyük derslerle devam edeceğim. Spora ve okuma rutinini tekrar salı günü sürdüreceğim.

4(28.08.2025)
Bol okudum. 14 günlük kamp yeterli gelecek. İyi gitmeyen durumlar var. Bu sefer bu süreç sonunda şu anki düzenimin dinamiklerini çözüyorum. Zorlu bekleyişin ardından kolaylaşacak. Hadi şu durum bitecek. Dayan.

Son düzenleme:
1(31.08.2025)
Yeni dönemime bahar ayıyla beraber hazırlanıyorum. Kafa olarak hala istediğim gibi değil. Yaşadığım zorluğu 2 gün sonra atlatacağım. Büyük derslerle sürecimin 6.ayı geçecek. Hayatımda gerçekleştiremediğim o son adımı da bitirdim. Tekamül noktasına fazlasıyla vardıran bu deneyimler silsilesi ile birlikte şimdi yeniden yola koyulma zamanı. Tıpkı King Elessar 'ın bahsettiği gibi en iyi sürecimi bende 195 günde yaşadım. Şimdi 6. aya giderken hem kötü tecrübe hem de büyük bir flatline yaşadım. Ama bu sefer dümenimi doğru yere kırdım. Artık icraat vakti. Çünkü öbür türlüsü hep havada kalıyor.

Varoluş diyalektiğinde, isyan ve sürçme büyük bir mana taşır. Bu son yaşadıklarımla birlikte gelişim ve dönüşümün ne demek olduğunu daha iyi idrak ettim. 🌱

Oluşta her sonraki an, bir öncekinden daha ileri ve üstündür. Çünkü hayat geriye adım atmaz, örnek aldığım insanların başında gelen bir filozofun da söylediği gibi. Gidiş, sürekli iyiye ve daha mükemmeledir. Ne var ki, biz bunu bireysel planda fark edemiyoruz. Alınan dersler ve girdiğimiz imtihanlar ise bizlerin orta yolda kalmasına olanak tanıyor. 🛤️

Hüküm yalnızca yaratıcı iradeye aittir. Bu noktada yaratıcı benliğimde o iradenin bir nefesidir. İlerleyişim hep bu sayede olacaktır. ✨

Esas mesele, hareketlerimden sorumlu olduğumu ve hesap gününde bütün amellerimin hesabını vereceğimi bilerek yaşamamdır. Ebedi hayatımı, bundan sonrasını da hesaba katarak geçirmeliyim. Öz benliğim benim için yeterli. Yaratıcı irade dilerse olur ve ben hedeflediklerimi, planlarımı yaparım. Platon'un söylediği gibi, "Tanrı hep geometri kullanır." 📐 Ne yazık ki insan, bir elini en kötü ve en çirkine ulaştırmadan öbür eliyle en iyi ve en güzeli oluşturamayan bir varlıktır. Beğenmeyen olabilir fakat ilke ve gerçek budur. Kendi içimizde kıyametler kopar. Bu bizleri yorar lakin üstünlük, yolu yürüyenindir. 🚶‍♂️ Her eksi bir artıya ve her artı bir eksiye muhtaçtır. ☯️

Toksik davranışlı insanları takmamak ve keyifli bir şekilde takılmak en iyisi. Zehirli hareketleri olan kişiler, genellikle sınırda kişilik bozukluğunu yansıtıyor. Bu sebeple hiç sallamamak en iyisi.

1(31.08.2025)
Yeni dönemime bahar ayıyla beraber hazırlanıyorum. Kafa olarak hala istediğim gibi değil. Yaşadığım zorluğu 2 gün sonra atlatacağım. Büyük derslerle sürecimin 6.ayı geçecek. Hayatımda gerçekleştiremediğim o son adımı da bitirdim. Tekamül noktasına fazlasıyla vardıran bu deneyimler silsilesi ile birlikte şimdi yeniden yola koyulma zamanı. Tıpkı King Elessar 'ın bahsettiği gibi en iyi sürecimi bende 195 günde yaşadım. Şimdi 6. aya giderken hem kötü tecrübe hem de büyük bir flatline yaşadım. Ama bu sefer dümenimi doğru yere kırdım. Artık icraat vakti. Çünkü öbür türlüsü hep havada kalıyor.
Hocam, gelecekte çok daha iyi süreçler deneyimleyeceğiz. Ne geçmişte ne de gelecekte takılı kalacağız, bugünü sanki son günümüz gibi yaşayacağız. Erteleyip yarın yaparım demek asla yok, yarının ne getireceğini bilemeyiz. Genciz, bu yaşların kıymetini fark edemeyebiliyoruz ama vakit çok hızlı akıp geçiyor. 30lu 40lı yaşlara gelince pişman olmamak için her gün, daha fazlasını ortaya koymalıyız. Bunu yaptığınıza eminim, ben de flatline evresine girdim fakat eskisi kadar çöküntü yaşamıyorum. Çünkü anlam yüklemeyi bıraktım, günü kötü de geçirsem iyi de geçirsem andan kopmamaya çalışıyorum. Seviliyorsunuz.

Hocam, gelecekte çok daha iyi süreçler deneyimleyeceğiz. Ne geçmişte ne de gelecekte takılı kalacağız, bugünü sanki son günümüz gibi yaşayacağız. Erteleyip yarın yaparım demek asla yok, yarının ne getireceğini bilemeyiz. Genciz, bu yaşların kıymetini fark edemeyebiliyoruz ama vakit çok hızlı akıp geçiyor. 30lu 40lı yaşlara gelince pişman olmamak için her gün, daha fazlasını ortaya koymalıyız. Bunu yaptığınıza eminim, ben de flatline evresine girdim fakat eskisi kadar çöküntü yaşamıyorum. Çünkü anlam yüklemeyi bıraktım, günü kötü de geçirsem iyi de geçirsem andan kopmamaya çalışıyorum. Seviliyorsunuz.
Olay bu miskinliği ve o aptal aktivasyon enerjisini tokatlayıp geçeceksin al benden de o kadar

Son zamanlarda yaşadığım olaylar kötünün her zaman çoğunlukta olduğunu bana kanıtlıyor. İnsanın en büyük hesap mercii Tanrı'dır. Tanrı'ya ahlak, bilgi ve erdemle gidilir benim ana sözüm olarak sakladığım gibi tüm meşru fiiller ibadettir. Devir öyle bir devir ki insanlar birbirinin kalbini kolayca kırabiliyor, acımasızca davranabiliyor, saygısızlık yapabiliyor, alanına müdahale edebiliyor, küçücük beyniyle dünyayı ben yarattım havasına girebiliyor bize kalan ise yine sarsılmaz bir gerçek oluyor devam eden tek şey iş ve oluş. Bu kadar net Tanrı mantalitesi beynimizde yer alıyor. İnancı olmayanların da ilkeleri bu görevi görüyor. Erkekler olarak kendi benliğimizi mükemmele yaklaştırmak zorundayız kızların bir araya gelerek erkekleri köleleştirdiği bir yerde yaşıyoruz. Yaşadığım hadiseler bunu gösteriyor. Karakter bir mesele karaktersizce ve edepsizce davranan insanlar güçlü olduğunu sanıyorlar ama yanılıyorlar. Tanrısal iradeye hizmet eden yegane gerçeklik hesap vererek yaşamaktır. Kendini kendin bilirsin inancında varsa Tanrı'nın seni yönelttiğine gitmeye çalışırsın. Benim mücadele ettiğim 14 günlük süreçte vardığım sonuç budur ve şimdi yaralar bereler içinde kalsam da bir tarafım kanasa da zarar da görsem bu enerji için yaşamaktır. Öğreniyorum ve öğreneceğim. Bu işin sonunda tüm kazanımlarım beni ben yapacak. Bu forumda günlük tutuyorsam bir sebebi olmalı ve örnek olmalıyım. Burada günlük tutmaya devam edeceğim ve her gün güçleneceğim.

Strafe

Yoda
Çok doğru, insanlar hiç düşünmeden başkasına söylediği bir sözle o insanı kırmak istemese bile ( çoğu umursamıyor gerçi) kırabiliyor. Bu durumları eskiden yaşasam kafaya takardım belki ama artık umursamıyorum bile. Ben kendim nasıl istersem öyle yaşayacağım. Hayatımı onların sözlerine göre şekillendirmeyeceğim, neyi doğru buluyorsam onu yapacağım. İnsanlara da her zaman nazik davranırım ve bu değişmeyecek. En azından herkes bunu ilk etapta hak ediyor bence. Ama nazik davrandığımı bilerek bana saygısızlık yapan insana da güler geçerim. Çoğu zaman kendisi daha seviyesiz bir insan oluyor çünkü.

Kafaya takmamak ve kendi yoluna devam edebilmek gerçek bir erdem göstergesidir. Bu yüzden doğru olan bu yoldan devam etmeye çalışıyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6